Názory čitateľov


Názory k článku:
Za 10 rokov sa počet penzistov v SR zvýšil o 136,7 tisíc

27. 7. 2015   anonym
penzisti ako vidno sú príťažov všetkých vlád od 89 roku do dnes urobili z nich žobrákov ktorý sú odpadom dostávajú almužnu z ktorej sa nedá žiť a rozhadzujú peniaze na seba iných a svojich nechávajú zdochýnať a prebíjať sa aby prežili umierajú v biede čo je vizitka vlad aposlancov čo si zaslúžia nech im tresty určí pracujúci Ľud novodobí otroci zradcov dobrej večer
27. 7. 2015   eurofas
SOCIALNA ZNEISTOVNA sa nemusi obavat!Dochodky maju nastavene na takej urovni ze stat takto uzivi aj dasich par milionov dochodcov! Ta almuzna ktorej sa tu hovori dochodok je akurat tak na maslu a nie na dostojny zivot! A to este dame penzistov na exekuciu aby nevyskakovali. Je smiesne ze ak vam prerobia tsp prispeju na prerabku bytu kvoli imobilnemu dochodcovi tak tie penieze neskor musite po smrti dochodcu statu vratit alebo to budu vymahat z dedicskeho konania! Tomu sa hovori pomoc od statu! Ale ked cbanditi ako Dlhy ci Sroky alebo Porovity oradnu stat o milirdy to je v poriadku a este ich aj odskodnia ze im nebodaj krivdili ze ich dakto obvinil ako lupeznikov! Hamba tomuto statu! Fuuuj!
27. 7. 2015   Lolo
Je to uzasne, otazka je, ako to SLovakistan ekonomicky vyuzije.
Pretoze ak ma ist o udrzatelny rozvoj vs. hnila nastupujuca generacia, tak su moznosti nasledovne...
Postupne sa bude zvysovat vek odchodu do dochodku, aspon na 98rokov.
V pripade ze by to nefungovalo, zavedie sa pri nizssom odchodovom veku povinna euthanazia.
V pripade, ze euthanazia bude zavedena, asi to nebude chciet preplacat zdravotna a ani socialna poistovna.
V takomto pripade sa bude asi varit z dochodcov mydlo.
vetvicka.blog.i...
27. 7. 2015   jojk
dakujem za link...pobavilo :DD ale hlavne je,ze je to vsetko pravda
27. 7. 2015   Lolo
Podla mna, to zas nieje moc na smiech, dnesna realita dochodcu, je nieco ako euthanazia, pomocou utahania za traktorom, pri najvyssej rychlosti 15km/h.
1/1