Názory čitateľov


Názory k článku:
Dosť bolo negatívneho hodnotenia: Rusko si zriadi vlastnú ratingovú agentúru

28. 7. 2015   anonym
Prečítal som si názory a musím končiť na tejto stránke. Každý znalý Američan ak môže investuje v Rusku, lebo to je perspektíva a to napriek skorumpovaný agentúram a sankciam, len tupí pribrzdený slovenský tzv. odborník tu bude nadávať na Rusko a jeho čínnosť. Tak sa Vás pýtam idioti komu by ste požičali svoje peniaze, tomu čo má toľko dlhov, že by ich nedokázal splatiť ani za 100 rokov alebo niekomu, kto ich má 100c menej a je perspektíva, že bude rásť, pretože je len na začiatku celého procesu.
28. 7. 2015   anonym
Všetky 3 agentúry sú na hovno a je čas aby vznikla medzinárodná agentúra kde nebudú mať prsty pribrzdení amíci. Dnes je svet v prdeli len i preto, že slávne "nezávisle" americké - medzinárodné agentúry hodnotili Grécko a Cyprus vysoko pozitívne i keď boli v prdeli - presne tak ako je teraz USA i keď ma najvyšší rating. Zrušte USA tlačiareň a USA nebude.
27. 7. 2015   dusan
Nieco podobne robil aj moj kamos...
Na vysvedceni mal 5ky, tak si vytlacil vysvedcenie s vlastnym hodnotenim...
28. 7. 2015   anonym
To si chcel, čo tým povedať, lebo sme ťa nepochopili.
27. 7. 2015   classic chess
Najväčší trpajzlíci, najväčšie plusy.
27. 7. 2015   JANKO
zaujimavé je že týmto diskutujúcim otrubáčikom nezaplo v tých otrubách aká je pravda vydávaná ratingovými spoločnosťami ovládajúcimi z pozadia USA všetko je len špinavá politika západu !!! Klamstvo ako nástroj demokracie , odpočúvanie ako nástroj demokracie, cvičenie teroristov - ako nástroj demokracie ...atď atď... len by to chcelo mať v hlavách mysliaci mozog a miesto jamiek na tvári oči !!!
28. 7. 2015   simon
ako to všetko súvisí. Podľa mňa môžeš mať agentúr koľko chceš pokiaľ niesú celosvetovo uznávané. A ak je politika západu ochraňovanie investícií, tak nech to kľudne robia aj rusi, len či budú dvoverihodnejší ako západné. To je celá pointa. Ja držím rusom palce ale idú na to bohužial zle. Mali dosť príležitostí ukázať čo dokáže ich politická elita a v európe to veľmi slávne nobolo.
27. 7. 2015   alfonz nekonečný
to bude malá zmena, lebo doteraz sú všetky hentie chazarocigánske manipulátorské gangsterské sračky priamo riadené rotšild-rokefelerov skou satanistickou gangsterskou svoločou
chazarocigánsky gangster má " akože hodnotí", či mi môže za úžeru požičať moje vlastné peniaze z mojej vlastnej štátnej akurát momentálne ukradnutej banky
28. 7. 2015   anonym
Komu by to malo zapnúť, veď sú platení z natlačených nových 5 dolároviek a makajú aby udržali tento systém pri živote. Oni tomu vôbec nerozumejú len píšu somariny aby si zarobili. Keby USA nemali tlačiareň a nebol by dolár rezervnou menou tak USA už neexistuje. Viem to každý priemerne vzdelaný človek, len to veľa ľudí nechce pripustiť lebo si nevedia predstaviť čo by bolo a hlavne sa boja či by sa nemali horšie.
27. 7. 2015   vv
Ako za Sovietskeho zväzu: Rozkážeme vetru dažďu.
27. 7. 2015   Rúžo
Veď je to logické. Kto ma lepšie pozná ako ja seba sám. Teda svoje kvality viem posúdiť najlepšie.
27. 7. 2015   Lolo
Mne to pripomina vtip z navstevou zoologa zo ZSSR v Bratislavskej zoo.
Tu mame zirafy..
Aj my mame, ale su nejake vyssie..
Tu mame hrochy..
No my mame vatsie tie hrochy..
Tu mame Slony..
Aj my mame slony, ale maju dlhsie choboty..
No a tu mame korytnacky..
Sto eto korytnacka?
Hm, no to su take velke filcky...
No u nas net takoje bolse, ale mnogo, mnoogoo..
27. 7. 2015   Rocco
Rusko ukaze ako aj zle veci dokazu pochvalit...
27. 7. 2015   Rúžo
V Rusku sa pýta zahraničný novinár jednoduchého starčeka:
- Dedo, čo budete robiť, keď v Rusku nastane blahobyt?
- Prežili sme vojnu, prežili sme biedu, prežijeme aj blahobyt.
1/2staršie