Názory čitateľov


Názory k článku:
Grécka tlač: Syriza sa rozpadá

25. 7. 2015   MV
Voľby v Grécku nič nevyriešia lebo nemajú prostriedky na riešenie, pokračovanie gréckeho sociálneho štátu je minulosťou, len si to Gréci nechcú priznať a ďalších Európanov to čaká po aplikácii dohody TTIP. Takzvaná avantgardná Európa by chcela všetky problémy presunúť na východnú časť lebo ju nepovažuje za svoju organickú súčasť.
27. 7. 2015   fero z BA
pre EU je jej východná časť len záťažou , také SR je majstrom v rozkrádaní fondov, živí masu cigáňov a ostatnej svoloče, ktorá nevie a nechce pracovať, sme majstri sveta v spotrebe alkoholu, ruský trójsky kôň v EU (viď ficove vyjadrenia), vycuciavanie eurofondov, nemám pocit, že by východná europa bola zrovna to pravé orechové pre jej západnú časť
24. 7. 2015   Katka
A to Gréci ani náhodou nerobia také kruté reformy, aké u nás robil Dzurinda s Miklošom a jeho SDKÚ - DS. Slováci majú poddanstvo v krvi.
25. 7. 2015   Tupc@gmail.com
A tie reformy boli prospesne Slovensku...
2. 8. 2015   aaa
V čom vidíte prospešnosť tých reforiem? Vy považujete za prospešné, že vďaka Dzurindovi, Miklošovi sme prišli o podstatnú, lukratívnu časť štátneho majetku a stali sme sa tak kolóniou západných krajín?
25. 7. 2015   Lolo
Slovakistanci nemaju poddanstvo v krvi, skor nevolnictvo, alebo otroctvo. Poddany, je loajalny voci svojmu panovi.
Ale ma iste prava. Otrok je majetkom, nevolnik, nema volu.
U nas ide o kombinaciu roznych faktorov, ale za roky debilizmu, sme ziskali posunuty prah ekonomickej i socialnej bolesti. Obvykle ked nas biju palicou, alebo uviazu na retaz, tak slovakistanci brasu od radosti, ze si ich niekto aspon vsima.
27. 7. 2015   anonym
zas trepeš dve na tri, slabomyselný dilino????
30. 7. 2015   jan
Pravda
24. 7. 2015   Lolo
Neviem, aky vobec ma teraz mandat syriza, ked vlastne spustila vlastizradu, po referende, ktore sama iniciovala, ale vobec nerespektuje jeho vysledok a robi presne opacne rozhodnutia.
Je to krute, najma pre Grekov, ktory na taketo sposoy niesu zvyknuty.
V Slovakistane je uplne normalne, ze strany neplnia svoje programy, alebo lavica, robi krutejsiu pravicovu politiku, ako byvala pravica, ktora bola zas viac lava.
A tak dalej..
Nic dobre na tomto svete, najma v EU..
24. 7. 2015   Vorlon embassador
Syriza sa rozpadá, vláda a parlament prijímajú úsporné opatrenia a odbory v Grécku si brúsia drápy. Evidentne ich budú na jeseň potrebovať, keď sa tam rozbehnú štrajky. Ak sa v Grécku začnú plniť úsporné opatrenia, tak na Slovensku začnú chlapi rodiť deti.
1/1