Názory čitateľov


Názory k článku:
Vyústenie diplomatického incidentu: Kirgizsko predčasne vypovedalo spoluprácu s USA

2. 8. 2015   občan
No, už keď píšu, že to bol ochranca ľudských práv tak nech aj napíšu, že to je sprostý, právoplatne odsúdený vrah a podnecovateľ rasovej neznášanlivosti a etnických konfliktov. A ďalej nech napíšu, že USA nič nevadilo a nič nevideli pokiaľ v krajine mali leteckú základňu.
Avšak, ako sa hovorí - líbanky skončili a USA sa zo základne porúčali s dlhým nosom. A zrazu USA objavili, že to je diktátorská a nedemokratická krajina, ktorá nutne potrebuje doviesť "demokraciu". Či zo vzduchu, či po súši spôsob sa vždy nájde.
Okrem toho USA sú aj hluchí. Keď krajina povie, že končí spoluprácu s USA, tak čo tam USA ešte robia. No, ale táto veta hovorí, že USA sa tak ľahko nevzdajú. Veď 150 t diplomatickej pošty musia spotrebovať. Aj tá doprava niečo stojí a z Ukrajiny to bola dlhá cesta.
27. 7. 2015   alfonz nekonečný
Tieto primitívne barbarské gangsterské fašistické satanoviny tam ilegálni Chazarocigánski Turkotatárski satanistickí gangstri ( cigániaci od nejakého 12. stor. že sa nazývajú podľa Venetských Slovanských Indoeurópskych Árijských krajín ako " Aškenázski Židia " ) stvárali vždy a hlavne keď začali v sedemdesiatich rokoch úplne strácať vplyv v ZSSR, tak cez svojich Chazarocigánskych šefíkov ovládajúcich ich chazarocigánsky satanistický fašistický gangsterský chanát usákovo, vyprovokovali zásas Sovietov v Afganistane. šalom džamore
23. 7. 2015   b
to bola aka pomoc, tak ako ukrajine? mimovladnym banditom na rozvoj "proamerickej" demokracie? :D
23. 7. 2015   anonym
Pre doplnenie informacii (nech to nie je jednostranne):
www.hlavnesprav...
23. 7. 2015   Jozef
USA budu nadalej "pomahat" hahaha tomu to veria uz len kaviarensky povalaci a havloidi s ich USA platenimi aktivistami!!! Ano budu pomahat rozvracat Kirgistan ako aj ine krajiny!!! Treba ich povyhanat a co najskor zo vsadial!!! Inak pokoj na zemi nebude!!!
23. 7. 2015   antirusofil
teda su tu pekni dementi rusofilni...
23. 7. 2015   henert@gmail.com
Nad tym si nelam hlavu, rusofilny vypatlanci si vzdy nieco najdu...im nevadi, ze tam su Ruske vojska....im vadi vsetko ala usa..
23. 7. 2015   kiskajechuj
Vypatlanec si ty aj s tým čo ťa robil. Jasné, že tam kde je usa je hrôza, nestabilita a násilie. USA treba zmiesť z povrchu zemského!
23. 7. 2015   robo
ty len papaj lieky co ti doktor napisal :-D I ked pochybujem ze tvoja diagnoza sa da liecit, mozno ale casom prides na to ako to v skutocnosti je :-D Mozno sa aj vydas do fasistickym ruskom okupovanych uzemi ako Podnestrie, Juzne osetsko, Abchazko, Novorusko, ... co okupovane uzemie ruskom, to raj na zemi ... ked si clovek odmysli drogy, predaj zbrani, chudobu, prostituciu, ... tak vlastne nic neostane :-D
Napisal by som ti ze si vypatlany retard, ale to ti hovori kazdy, tak je to zbytocne
23. 7. 2015   anonym
Uboziak, nic Viac....demagog..k veci..
23. 7. 2015   anonym
Robo Teba urcite volali ked si bol maly Robertko a na to Ta aj pouzivaly.....Kde si tam videl napisane ze im vadi pritomnost ruskych vojsk ?????
23. 7. 2015   anonym
haha
27. 7. 2015   alfonz nekonečný
chazarocigánsky turkotatársky idiotský ilegálny fašistický primitívny gangsterský satanistický hajzel ( tzv. " aškenázsky žid " ), vás budú onedlho hnať aj z toho vášho provizórneho dočasne okupovaného kočovného lúpeživého chanátu usákovo, a to si len prečítame potom tie vaše primitívne drísty, keď budete všade otvárať tie vaše hnusné čierne nosaté držky nielen na rusov, ale aj na američanov
22. 7. 2015   Lolo
JA vidim problem v tom, ze pre zaujmy USA, nieje problem udrziavat akykolvek nedemokraticky rezim pri sile, staci na to nejaky vyssi ekonomicky zaujem, alebo zaujem "bezpecnosti" a aj taka Al Kejda, bola ako spojenec dobry, pokym zastavala aspon ciastocne zaujmy USA v Afganistane.
22. 7. 2015   Hugo
Výborne Kirgizsko.Urobili len to, čo by mal urobiť každý štát, ktorý chce ostať nezávislý a slobodný a to vyhodiť USA z krajiny. USA a hlavne jeho vrcholoví dementi je zákerný štát, do očí sa Vám bude usmievať a poza chrbát Vám bude pripravovať násilný prevrat. Keď vyženú američanov zo svojich krajín aj ostatné štáty, tak potom bude svet pokojní a bez násilia, zabíjania, bombardovania, vraždenia,mučenia.K eby to urobil podobne aj Janukovič na Ukrajine tak mohol byť ešte prezidentom.
23. 7. 2015   gustav
jasne a preto prijmu pomoc ofd fasistov s zruska :-D Ktori kam pridu, tam 100 rokov trava nerastie :-D Staci pozriet na Podnestrie, Juzne osetsko, Abchazko, Novorusko a ine ruskom spravovane exklavy. Semeniste teroru a hrozy. Tak dobru noc nacek vypatlany, vyhon si ho dnes 3x nad fotkou Putina
22. 7. 2015   anonym
Škoda , Putin pomôže !
23. 7. 2015   seretlz@gmail.com
Rusko im ukaze...kazda krajina pod vplyvom Ruska je iba bordel a korupcia, mafia...vid prosperujuce krajiny na Rusky sposob..Moldavsko a pod.
23. 7. 2015   us_ama
No tak sa pozri co ostalo napr.z Iraku alebo z Lybie-tam kam vkroci noha amerikanskeho vojaka uz ani trava nevyrastie
23. 7. 2015   anonym
Demagogujes, seriem amikov o tych tu nepisu ale o bordely v Ruskych krajinach...
1/1