Názory čitateľov


Názory k článku:
Kto je obeť, Gréci alebo Nemci?

21. 7. 2015   eurofas
OBETOU tej eurototality sme vsetci! CERT nam bol dlzny po,anu eu!Totalita po novom!
22. 7. 2015   A Flock Of Sea Gulls
Bol si na referende o vstupe do EU? Ako si hlasoval? "ANO" ? Pod vidinou toho že bez pasu si pôjdeš do Heinburgu kúpiť farebný televízor?
Ja som bol, a hlasoval som s celou rodinou proti vstupu. Bolo pomerne jasné ako to dopadne, hlavne tým starším, ktorí pamätali ako nás FR a GB predhodili Nemcom ako onucu na roztrhanie. Národ sa za pár desaťročí nezmení.
Vivat Nové Veľké Nemecko, ako sa bude o pár desiatok rokov EU nazývať.
22. 7. 2015   anonym
O COM TU TOCIS? Ved ziedne referendum o vstupe do eu nebolo ci?Jedine ak pre 2006tym to som bol mimo sk
21. 7. 2015   mimo
Nemci nie sú obete sú to krepáni, väčších krepáňov niet - makajú od rána do noci aby vyrobil,i aby boli ťahúňom EÚ a potom to čo zarobia ťažkou prácou rozdajú a my to rozkradneme, všetko rozkradneme. No nie sú krepí? Nakoniec my zbohatneme a oni ostanú chudobní ako kostolné myši.
21. 7. 2015   fero z BA
na toto nie je jednoduchá odpoveď --- treba zaviesť vynútiteľný poriadok v EU, škoda, že to riadia politici, ktorí sú prakticky bez chrbtovej kosti a zásad --- v ekonomike variabilita prináša len problémy ..... najviac ale vykrikujú slováci, ktorí na EU len parazitujú a rozkrádajú eurofondy a všetko dokola
20. 7. 2015   MV
Urýchlene treba začať jednať o odstúpení od Európskej únie, ak o to členský štát požiada.Dlhy, ktoré zakladá EÚ na Ukrajine nás dobehnú ako tie grécke, tiež dlhy podporovaním imigrantov prevýšia aj grécke.My sme perspektívna obeť.
Potom nech sa predovšetkým mladá generácia rozhodne a nech si Únia vyrobí tie avantgardné zoskupenia.
20. 7. 2015   hugo
co to stvara s nami ten Brusel.chce nas zapredat a vykybozit bielu rasu?
20. 7. 2015   hugo
a to bude este viac obeti az sem do Europy dorazia utecenci bohvie odkial.To chcem i ja take podpory ako dostanu asylanti.Ja si musim platit vsetko mozne abych prezil a oni sa budu 50 rokov valat za nase dane a nic nerobit. A len kotit sa .
20. 7. 2015   URBAN
obetou su slováci tý si pred vstupom k EURU sami utihli opasky a po vstupe sa vrámci EUROSOLIDARITY zaručili za cudzie dlhy napr. Grékom ktorý opasky neuťahujú.
1/1