Názory čitateľov


Názory k článku:
Úroky na hypotékach klesli v máji na nové minimum

31. 8. 2015   Abdul09

Táto správa je pre ludí, ktorí potrebujú pôžicku konkrétne znovu vybudovat ich životy. Hladáte pôžicku reštartovat svoje cinnosti, ci už na projekt alebo kúpit byt, auto alebo akékolvek majetok nevyhnutný, ale že je na ciernej listine, alebo súbor bol odmietnutý vaše bank.We rozdávat úvery fyzickým osobám v rozmedzí od 2000 eur k 300,000.00 eur, niekto schopný splnit podmienku za úrokovú sadzbu vo výške 3% rocne, bez ohladu na oblasti, ktorou sa v e-maile : abdulhamidfinance@g mail.com
8. 7. 2015   Katka
Banky znižujú úroky na hypotékach z peňazí ľudí, ktorým úročia vklady na bežných účtoch úrokom vo výške 0,05 %. Kedysi ľudia vkladali peniaze do bánk, aby nedevalvovali a prinášali zisk (kreditný úrok), v súčasnoti je to vďaka takmer nulovým úrokom kvôli trvalým príkazom a bankovým prevodom.
8. 7. 2015   Lolo
To je asi tak, ze kralikarne su nadhodnotene, ovcania a aj hypotekarny otroci zarabaju malo, ekonomika v prdeli, nezamestanych spusta..
Aj keby davali urok nulovy, alebo zaporny, ovcanom dochadza dych, najma v slovakistane na nakup horizontalnych a aj vertikalnych panelakovych kralikarni.
Pokial sa daco este troska poondie, tak tu bude okolo Blavy jeden velky maringotkovy slum. Pretoze az prestanu splacat ty, co este dnes splacaju, na guvno budu bankam zhabane byty, alebo domy, na ich kupu nikto nebude mat peniaze.
Potom mozu riesit dlhodobe aktivity v podobe lacnych najmov, ak vobec Slovakistanska energy poverty, bude schopna platit za energie a ine sluzby, spojene z byvanim v modernych kralikarnach.
Skor si myslim, ze to bude vyzerat jedneho krasneho dna, podobne ako v USA, kde cele stvrte, plne rozpadajucich sa "developkarskych projektov" alebo nakupnych ci inych zavanych centier, chatraju a zyvaju prazdnotou.
Sem tam sa najde nejaky prilepeny apokalypticky vyzerajuci slum, na povodne budovy, kde to vyzere, ako scena z nejakeho filmu, typu Mad Max.
8. 7. 2015   bratislavsky hypotekarny otrok
ja to v reali akosi nepocitujem, kedze tie udajne rekordne nizke su u mna vyse 4%..vase rekordne nizke urokove miery su vzdy len na papieri, banda uzernicka
8. 7. 2015   Ľuboslava
My sme zdedili dlh z Poštovej banky, kde poskytli čiastočnému invalidnému dôchodcovi pôžičku za 29,9 % úrok.
Podľa nových zákonov je úrok 30 % a viac považovaný za úžeru. Za úžeru by mal byť považovaný každý úrok nad 15 %.
Banka si zrejme zistila, že dôchodca má strechu nad hlavou.
1/1