Názory čitateľov


Názory k článku:
Európsky prieskum: Sme jednotka vo výdajoch na bývanie a v obavách, že prídeme o prácu

31. 8. 2015   Abdul09

Táto správa je pre ludí, ktorí potrebujú pôžicku konkrétne znovu vybudovat ich životy. Hladáte pôžicku reštartovat svoje cinnosti, ci už na projekt alebo kúpit byt, auto alebo akékolvek majetok nevyhnutný, ale že je na ciernej listine, alebo súbor bol odmietnutý vaše bank.We rozdávat úvery fyzickým osobám v rozmedzí od 2000 eur k 300,000.00 eur, niekto schopný splnit podmienku za úrokovú sadzbu vo výške 3% rocne, bez ohladu na oblasti, ktorou sa v e-maile : abdulhamidfinance@g mail.com
7. 7. 2015   ANOnym
Nefnukat! 1.1 miliona ludi volilo sudruha kleptomana fica, dalsi milion volil modrych zlodejov, co sa cudujete?
7. 7. 2015   cíferčan
Nefňukať,zúfalci, mate to čo ste chceli a za čo ste štrngali klúčami.Čím sa viac budete v zamestnaní báť a držať hubu,tým lahšie vás budú zamestnávatelia okrádať a pritom nezabudnite nadávať na bývalý režim,kde podobné problémy pracovníci nemali.
7. 7. 2015   emaňa
Život na SR je hrozne-hrozne ťažký, a preto sú plné ambulancie u psychiatrov....
7. 7. 2015   anonym
a bude len horsie!
7. 7. 2015   Lolo
Europske prieskumy, ale neuvadzaju, kolko ludi ked pride o pracu, pride aj o to byvanie. je jedno ci najomne, alebo kralikaren na hypoteku, pretoze ceny kralikarni a vsemozne naklady spojene z byvanim, vratane najdrahsich energii v EU, z nas robia nielen inhabitation poverty, ale aj energy poverty, teda chudakov, ktory vlastnou pracou, len z velkym usilim platia zakladne potreby, ako je ono byvanie a energie. Nehovoriac o zradle.
Vysledkom je asi to, ze ak by doslo ku hlbsiemu problemu a je to skor otazka dynamiky krizy, ako ono povestne "keby" tak sme na rozdiel od zapadu len banda hladnych bezdomovcov, ktorym bankstri a exekutori zobrali aj houno z pod zadku.
A este by nam na rozdiel od Talianov, alebo Spanielov, ci Grekov, bola v zime dost zima..
Takze ak sme nejaka jednotka v obavach o pracu, je to cieleny ucel nasej Slovakistanskej kleptokracie, ktora nam vladne, pretoze pracujuci clovek za almuznu, je vynimocne dobrym zdrojom odvodov i dani, ktore kradne nasa kleptokracia, alebo peniaze priamo rozdava, inej chudobe, cez Eurovalov.
My mame asi tych kleptokratov vo vlade nejakych cudzich, lebo mam pocit, ze ked z naroda slovakistanskych, by mala krv tiect, obidu sa tvrdenim, ze z cuzieho krv netecie.
7. 7. 2015   ulmerk
Bohužiaľ, ale nedá sa inak ako súhlasiť. Je najvyšší čas, aby sa Slováci konečne opäť zjednotili a tú bandu ( zvolenú v nejakej ilúzii demokracie), ktorá nám vládne odmenili poriadnym kopancom do zadku a všetky predošlé vlády detto.
8. 7. 2015   Lolo
Problem je, ale nieje to myslienka moja, ale pana Erika Hoffera, ze revoluciu a zmenu, nikdy nerobia ty, co nemaju co stratit, ani ty, co maju co stratit, ale ty co nevedia, co stracaju a nevedia co dostanu. Navyse kazda, ale naozaj kazda revolucia, alebo revolucna myslienka, vzdy bola ovladnuta a odklonena inym smerom a nakoniec povodny zamer zanikol v chaose a vytvoril sa uplne iny smer a ciel.
A plati to prakticky o kazdej vojne, skoro kazdej zmene v ludskom zivote jednotlivcov, skupin, ale i celych narodov.
V SLovakistane je este jeden "slovansky" fenomen.
Tu sa nikdy nerobi iniciativa, ani zmena pre nejaku ideu, alebo za nejaku zmenu, ale zasadne iba vzdy proti tomu, co uz existuje. Preto vo volbach u nas vzdy zvitazi ten, kto je proti tomu, kto vladol, po porazke, sa naplni cela idea a smerovanie krajiny je uplne v prdeli. Tak zvitazil Mafuko nad Boxerom, Hranol nad ex Mafukovcami... Dokonca kedysi pravdolaskovci nad komancmi.
1/1