Názory čitateľov


Názory k článku:
Grécky minister financií obvinil medzinárodných veriteľov, že terorizujú Grékov

5. 7. 2015   stary ujo
Jediny kto terorizoval grecko desatrocia ,boli jeho vlady a politici,ak vedeli,ze idu s pozickami do pekla,nemali si poziciavat.Co si mysleli,ze splacat netreba?Vsade treba !
5. 7. 2015   Janko
Ma pravdu, do krizy sa zilo grekom jak kralom, len zial blahobyyt im dlho nevydrzal a tak racej prijali euro aby sa o nich EU postarala, len nemysleli nato, ze EU iim sice pomoze, ale tiez nie naveky a furt ked budu v maleroch, mali to vo svojich rukach a nic preto nespravili, teda spravili ale malo a tak pytaju viac a viac len forecek je ten ze peniaze co im EU a MMF dal tak uz nikdy nesplatia a teraz chcu zase peniazteky zadarmo, to neni zly napad takto hospodarit ze my si v krajine rozjebeme vsetky prachy a dementi z EU nam daju :) :) :) to je skvela strategia! akuratne tak ich pomasirovat po krizoch takou dobrou peknou lieskovicou! :) Nemam slov k hentym povalacom hnusnym!
4. 7. 2015   Lolo
No bude este veselo.
Ale to sa vsiakne, ako aj ine velke burky v serbli, made in EU.
Zabava este len zacne, mozno na jesen, vatsia, ako by sa dalo cakat.
4. 7. 2015   Member
Podľa mňa už veselo je, to si to len niektorí ešte nedokážu naplno uvedomiť, aká je situácia vážna. Po takýchto vyjadreniach budú mať kompetentní dôvod ukázať, kto má navrch a Gréci to nie sú. Jednať sa začne najskôr šiesteho, v pondelok, takže Grékov čas veľmi tlačí. Ak nedosiahnu dohodu v priebehu dvoch týždňov, tak 20.7. po nesplatení masívnej splátky centrálnej banke, aj táto "vypadne z hry" a Grékom už naozaj neostane iné, len Rusko alebo Čína. Je málo pravdepodobné, že by sa im Gréci upísali a ešte menej pravdepodobné, že by im títo hráči požičali, ale vyčkajme...
1/1