Názory čitateľov


Názory k článku:
Poľsko a Slovensko súťažia o novú automobilku

5. 7. 2015   ainemunys
Územie bývalého Československa je predsa potrebné zaplaviť montážnymi halami. Na Slovensku sa to značne darí. Veď, ak by sa na tomto území obnovila skutočná výroba a vývoj, stratila by sa možnosť vyvinuté produkty vyrobiť okolo, výhodne ích zmontovať v strede Europy a rozviesť zasa ako svoje výrobky za nižšie náklady = vyšší zisk. Určite však nie pre "montážnu halu".
4. 7. 2015   anonym
Kurnik, kedy aj my postavíme nejakú automobilku, hoci aj hračkársku a hoci aj Sudáne.
4. 7. 2015   Jozo
Boh nas ochranuj pred indickou automobilkou.
4. 7. 2015   ja
Načo je nám toľko automobiliek. Autá jesť nebudeme. Treba rozvinúť poľnohospodárstvo a roľníctvo. Zaviesť družstvá. Pestovať obilie, zeleninu, ovocie, chovať hydinu, dobytok. Tadeto vedie tá správna cesta.
5. 7. 2015   simon
Mne sa páči že niekto takto uvažuje. Je u nás na to priestor, pokiaľ sa zameriame na kvalitu tak sa dá aj zarobiť. Na druhú stranu, myslím, že by viac pomohol vývoj pre automobilky, nech tu máme špecializované školy a pozície v mestách. A na vidieku nech sa ideálne rozvíja chov a pestovanie. Našťastie už su potraviny tak drahé že sa začína vyplatiť ich pestovať a tým pádom sa môže rozvíjať aj vidiek.
3. 7. 2015   anonym
TI NASI KOOTI NABERU LEN SAME AUTOMOBOLKY. SLOVENSKO NIC INE NEPRODUKUJE LEN SAME CUDZIE AUTA! AK SKONCI STATNA DOTACIA TAK SA JEDNEHO DNA ZOBERU A BUDEME DRUHE GRECKO ALEBO DITROIT! BANDA STATNYCH BUZERANTOV
3. 7. 2015   Lolo
Opat statna podpora, opat danove prazdniny v danovom pekle europskej mumie, opat masa robosov pri pase z minimalkou, ktory na vyrobene auto vo "svojej" fabrike neusetria, za dobu, kym tu ta fabrika bude fungovat.
Ake uzasne a vychodoeuropske.
Potom zas za par rokov, budu strajkovat, alebo behat po uliciach z transparentmi, aby ik ku otrockej almuzne, alebo odpustku za zivot, pridali 20eur.
4. 7. 2015   anonym
Prečo by boli kokoti, veď majú za to provízie. Žiadne kura zadarmo nehrabe :)
1/1