Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovensko a Taliansko sa zhodujú na solidarite voči Grécku

4. 7. 2015   anonym
Názov tohto článku mi akosi nesedí s so siláckymi vyjadreniami nášho ministra Kažimíra. Taliansko je s Gréckom veľmi silne prepojené a preto sa Taliansku za toto stanovisko nedivím, ale z Kažimírových úst som okrem blenu o žiadnej solidarite nič nepočul. Žeby si chcel ako zodpovedný a riadny člen EU zobrať pár tisíc utečencov? To by bola solidarita.Ale to asi nie, veď Bratislava nie je Londýn,Amsterdam,Be rlín,Paríž ani Viedeň, ani nikdy nebude, ale na gréckom ostrovčeku sa plahočiť to sa mu páči.
4. 7. 2015   simon
Myslím ,že vy nechápete o čo tu ide. Ten dlh splatený nebude tak či tak, prečo by mali gréci trpieť dobrovoľne? Oni môžu odísť a nebude z toho mať nikto nič. Alebo môžu ostať a vyjednávať tak aby z toho mala niečo aj únia aj oni. KLasické slovenské myslenie závisti. Keď ja nemôžem mať tak nech ani druhý nemá. Tupejšie nieto.
4. 7. 2015   simon
ešte lepšie zober pušku po dedovi, choď do Grécka a zober si čo ti patrí aj s úrokami. Vystrieľaj nejakú Grécku rodinu, možno sa vám uľaví. Čo ta nehryzie nerieš. Slovensko funguje dobre na úrovni dediny, zatiaľ nevie prekonať tento rozmer. A to nemyslím sarkasticky, lebo je to veľmi dobrá kvalita, len nefunguje vo veľkom.
3. 7. 2015   EUROBORDEL
ZASE KOKOTSKA VLADA! TAK ODPUSTITE IM CELY DLH A SLOVACI TO ZACVAKAJU! VED CO ZDRAZIEME TO I ONO A VED OVCANIA DRZIA HUBU A KROK A DAKO TU STRATU DOZENIEME! BUZERANTI !
3. 7. 2015   Lolo
Vazeny 666.
Nepochopil si jednu dolezitu vec.
V Slovakistane nam nikto nebude pomahat, pokial jednotne nezacneme palit vlajky, podpalovat auta, hadzat bomby na narodnu zradu alebo vytrhavat kolajnice alebo podpalovat honosne vily okolo BA. Potom snad, ked nas prijdu obsadit NATO, OSN, USA, alebo ktokolvek, nam zacnu davat pomoc, najprv humanitarnym bombardovanim, alebo neskor mozno snad aj potravinovou pomocou.
To ze budeme v prdeli este vatsej, akos me teraz, nam vysvetlia tak, ze ak sa nam nepacilo krvacat z nosa, mozeme aj z roznych inych otvorov.
Taky vynimocny je tento svet a takto sa u nas riesi pomoc.
Problem je, ze podla akychsi "kriterii" sme na tom relativne lepsie, ak nie vyborne.
To ze to tak nevnimame, je prave skor politicka otazka, lebo ekonomia, tu velku prdel vidi jasne.
Predpokladom uspechu, je to vysvetlit a politicky objasnit ovcanom tak, aby ten osial a bitku, citili ako teplo Sovakistanskeho domova.
3. 7. 2015   666
Nepomohli sme im už dosť ? Dokedy budeme pomáhať kadejakým lumpom, cigáňom, imigrantom, bankám, podvodníkom, skorumpovaným politikom ? Nezdá sa Vám to už priveľa páni politici ? Kto pomôže našim mladým rodinám, nezamestnaným, dôchodcom, chorým a chudobným ? Ak si myslí súdruh Fico, že to vytrhne svojimi nesystémovými primitívnymi balíčkami, s ktorými rozdeľuje naše peniaze podľa svojej ľubovôle tak nechcem nadávať.
1/1