Názory čitateľov


Názory k článku:
Nemeckí výrobcovia automobilov znervózneli, Gréci sú im ukradnutí, obávajú sa Brexitu

4. 7. 2015   Martin
Akoze ak odidu z Eu tak im uz auta nemozeme predavat?
3. 7. 2015   Lolo
Podla mna UK, chce ist Svajciarskou cestou, citi moznost pracky penazi pre EU. Nastavene danove raje, ako primarne tolerovane pracky pre GB a ostatny svet, su donrym prikladom fungovania (Yersey, Mann) GB by nezostala v izolacii, skor sa bude orientovat na "sluzby" ktore v EU zacinaju byt problem a Svajciari zacinaju mat problem, koli neustale sa zhorsujucim podmienkam a nutnosti bonzovania, kotre ich pripravuje o portfolio klientov a firiem, ktore tam desatrocia prali, kym kantony a vlada drzali basu.
Druhy podobny stat v state bude Rakusko, kotre si tak ma sancu znacne polepsit.
Vzdy ide len o peniaze.
Taky Cyprus, ktory sa z danoveho raja, stal europskym danovym peklom, by o tom mohol rozpravat svoje..
3. 7. 2015   puk
kolko krat si bol na cypre, ha?
3. 7. 2015   Lolo
Na dovke 1x, pracovne asi 6x.
Naposledy v roku 2011
3. 7. 2015   nazor
UK si nedovoli byt v izolacii europskych krajin. Europa potrebuje UK a UK potrebuje Europske krajiny ...
3. 7. 2015   fffs
aj to a hlavne briti maju osobnu skusenost s tm ked sa na kontinente rozmohol fasizmus. So vzostupom ruskeho fasizmu si dufam nedovolia EU oslabit, pretoze za par rokov im mozu znova zacat padat bomby na Londyn
3. 7. 2015   anonym
rusky fasizmus? Bomby mozu padat na londyn z krajin, ktore Londyn napadol zapichnuty Blairovou hlavou v Nambrvan riti spoza oceanu. Ach, pracda, Soros povedal, ze rusi utocia na Europu. Ale povedal to potom, co sa jeho Open society etblovala na Ukrajine, a usillovne tam podla jeho vlastnych slov pracuje aj vo vytvorenej situacii. Sorosovi sa mmusi verit, inak je to proti mysllienkam jeho tvorenej spolocnosti.
1/1