Názory čitateľov


Názory k článku:
Prečo je dôležitá stabilná mena: Poučenie z 25. výročia fiškálneho zjednotenia Nemecka

5. 7. 2015   etpozemstan
To sú teda novinky! Až 57 štátov odklepli vznik Ázijskej infraštruktúrnej investičnej banky. Čína, Rusko a India ratifikovali zriadenie banky BRICS. Medzinárodný menový fond mieni zaradiť čínsky jüan medzi globálne rezervné a obchodované meny ako dolár, libra, euro.
5. 7. 2015   EUROASS
A DO SVOJICH CHUDOBNEJSICH BRATOV INVESTUJU HOVNO! DIALNICA Z BERLINA DO CIECH JE V STAVE AKO CESTA Z NIZNEJ BOCE DO CVIRIKOVIEC! AK BY TOTIZ INVESTOVALI ZAPADNI NEMCI DO VYCHODNYCH TAK ABY SA DOSTALI NA ICH UROVEN TO BY ICH EKONOMIKA HNED ISLA DOLU!A TO VELMI NACKOVIA ZO ZAPADU NECHCU
5. 7. 2015   anonym
EURO JE VYPLOD IBA MALEJ SKUPINY KTORA S VOLBOU CELYCH NARODOV NEMA NIC DOCINENIA!
5. 7. 2015   Lolo
Je zaujimave, ze po cely cas, co exituje EURo, su snahy z vnutra, ho doslova nie destabilizovat, ale devalvovat, alebo znizit jeho hodnotu.
Tym ale netrpia velke ekonomiky, ale predovsetkym tie slabsie a male.
A najma vklady a uspory.
Je to potom dalsia nepriama dan, kotra zatazu povatsinou chudakov a drobnych sporitelov i domacnosti.
5. 7. 2015   fero z BA
Ak by sa euro naviazalo na zlato, potom by bolo v reále skutočne vidieť výkonnosť tej ktorej ekonomiky, teraz, keď sa peniaze tlačia zo vzduchu, tak sa to maskuje, pravdou ale je, že rozdielne ekonomiky nemôžu mať rovnaké mzdy, sociálne výhody, dôchodky....
5. 7. 2015   Dederon
euro v istom slova zmysle je vlastne zlatym standardom (nastavenym prave pre Nemecko) a aj peto sa tie rozdiely ekonomik nie ze neprejavuju, ale naopak - prevavuju...klasick y zlaty standard je dnes utopia a prekonana teoria, pretoze pri sucasnej povahe ekon. vztahov je to nerealne a navyse dnes uz ani nemas fyzicky taky objem a zdroje zlata, kolko by si potreboval..
1/1