Názory čitateľov


Názory k článku:
Chudobnejšia časť EÚ už toho má dosť: Grécko trpí? Pozrite sa na dôchodky!

10. 7. 2015   Realita
Vsetci ste troska pomýlený.
To čo splietate o rusofiloch a američanoch je na hlavu :))
Toto je iná káva. Celý svet ovládajú 5 rodín a nie prezidenti.
Skúste si pozrieť mená ako Rockefield, Rotchild a pod. vlastnia vsetky firmy sveta aj prezidentov a vy ste obycajne papagaje. Vsetko je manipulovane aj vase nazory ...... Ps. ak si myslite ze napr. Deutche bank je nemecka a FED americka tak ste truby a prave na take sa spoliehaju.
5. 7. 2015   palo
ked vyslovis nazor ,ze aha privitajme pristahovalcov ktory za par desiatok rokov opanuju celu Europu tak je z tebe hrdina a celebrita ale skus vyslovit opacny nazor hned z teba urobia privandrovalci rasistu a xenofoba . Ty len drz hubu a makaj na pristahovalcov a oni sa budu len mnozit ako macky a zachvilu bude i president z moslimskej kolonie.ludia to chcete?Mame sa prisposobat im alebo oni k nam. Sak posliapavaju nasu kulturu a nase zvyky. Namiesto slovenskych slavnosti budeme mat tu zavedeny ramadam a sarii.
5. 7. 2015   palo
zaujimave ,ze Grecko dokaze za par chvil usporiadat referendum a na Slovensku sa nikdo z vladnych cinitelov nema k tomu aby usporiadalo referendum o tom ci chceme a ci nechceme pristahovalcov matn v europe potiazmo na Slovensku.
2. 7. 2015   anonym
názory dal by som vás liečiť preliečiť vždy hovorte len o krajine v ktorej žijete málo sa venujete slovakistanu pritom vyše dvadsať rokov tu vládnu najvedčí grázli sveta vykradnutie slovakistanu je toho dôkazom stále sa krade dál a dôchodcovia sú žobráci za koho kopete pretože vaše diskuse nepadají na úrodnú pôdu
2. 7. 2015   kakadu
Imperialistické média poburujú proti Grécku tým,
že dôchodky, ktoré sú podstatne nižšie ako majú Germáni a Anglosasi, vydávajú za niečo nehorázne,
veď podľa nich je nemysliteľné,
aby občania EÚ, ktorých Germáni majú ako lacnú pracovnú silu,žijúci v iných štátoch ako Germánii, alebo v koloniálnych veľmociach Anglii, Belgicku, Francźzskum,
mali také isté dôchodky ako vyvolené národy Európy
1. 7. 2015   maco40
Už ma s...e aj predstavenstvo EU , MMF a Centrálna EU banka. Päť mesiacov rokujú s Grékmi , už uplynul aj termín ukončenia úverovej pomoci a EU chce ďalej rokovať. Tsipras a grécka vláda si robia s EU srandu, smejú sa EU do očí ,urážajú EU .
Dávno ich EU mala kopnúť do riti !
Ak EU ustúpi tak to je koniec EU.
1. 7. 2015   MV
Pochybujem, že bežný Grék vie, kde je Slovensko, keď som minule videl v televízii, že ani bežný Talian to nevedel na tej výstave expo. Preto si vôbec nedávajú otázku, prečo Slovensko nemá v štátnom rozpočte dvojnásobok na dôchodky a ešte by to aj tak nebolo na úrovni Grécka a ani sa o tom v Európe nerozpráva, ale zato reči o povaľačoch s nepodmieneným príjmom sú na programe dňa.
1. 7. 2015   Praktik
Konecne su tu aj hlasy statov, co su na tom horsie ako Grecko. Preco sa ma pomahat Grecku, ked logicky, su dalsie staty, vratane Slovenska na tom horsie ? A tiez museli robit reformy. Greci placu, dochodky by chceli velke, ale reformy nie. Nas sa nikto nepytal, ci chceme reformy, muselo sa. Cele to potom dava precedens, ze ak Greci budu nadalej podporovani, preco by sa ine staty mali snazit ? Preco by sa mal vobec niekto snazit ? Na vstup do EU trebalo splnat urcite kriteria. Tie kriteria treba aj udrziavat. Tak ak ich nechcu dodrziavat, je logicke, ze taky stat ma automaticky vypadnut z EU. Keby to bola ina krajina - napr. Slovensko, Bulharsko, atd.... pochybujem, ze by bola taka velka zhovievavost.
Druha vec je, ze ak veritelia poskytli peniaze bankam, dlzia ich banky. Bud ich maju tie banky uhradit, alebo znasaju riziko aj veritelia. Ak sa spoliehali, ze im niekto bude zachranovat vynosy s dotaciami od EU.
Nezodpovedne ekonomicke spravanie bude len dalej viest k podobnym dalsim incidentom. Co take Spanielsko, alebo Taliansko. Tam uz maju na kahanku tiez, zeby mohli kopirovat vzor Grecka. Predsa naco robit nepopularne opatrenia, ak ich EU bude tahat z blata von.
A nakoniec z celej EU to dopadne, ako u nas jedno neprisposobive etniku /staci sa len mnozit a zit na socialnych davkach/, alebo podobne ako sa to takto vo velkom stalo v Albansku.
Kto by uz bral nejaku zodpovednost, ked moze zadarmo vyzierat socialny system /aka EU/, ktory ho v tom bude este podporovat ?
Uz sa nam tu valia emigranti z Afriky, ktori zrazu nemusia splnat standardne zakony a nariadenia, ktore platia pre ostatnych obcanov EU. Pochybujem, ze si tu najdu zamestnanie a budu pracovat na rozvoji EU. Skor to bude len natrcena ruka, aby povodni obyvatelia EU, dotovali natrcenu ruku socialneho systemu.
V podstate sa vyuziju hodnoty stareho kontintentu, na ktorych je postaveny, proti jeho obcanom. Staci, aby sa neprisposobivi obcania nekontrolovatelne rozmnozovali /vsak zakazat sa im to neda/ a zneuzivali socialny system, nepracovali. A o par desatroci uz nebude mat kto robit. Uz tu budu len hordy ako IS, alebo ine tlupy... Vivat "svetla" buducnost...
No a z druhej strany mlaky si mozu madlit ruky, ako sa im sikovne dari zachranovat ich USD bezcenne papieriky, potopenim EU/-ra/.
1. 7. 2015   Laco
PAPA grecko a v dalsich rokoch Vam srdecne prajem nase platy a aj dochodky aby ste vedeli co je ZIVOT..
1. 7. 2015   anonym
STE HLUPI SLOVACI, NOSITE TYM LENIVCOM ESTE AJ PENIAZE,KED SI KUPITE DOVOLENKU V GRECKU!
1. 7. 2015   hert
ja tam idem teraz prvy krat v zivote, zasmiat sa im :-D
2. 7. 2015   2794
Len aby ti tam niekto nedal po papuli, kamarat
1. 7. 2015   Miloš
Pripájam sa :D
1/2staršie