Názory čitateľov


Názory k článku:
Zatkli dvoch manažérov alternatívnej taxislužby Uber

30. 6. 2015   Lolo
Hm, je to jasny vysledok funkcie "aktivneho socialneho kapitalizmu" a aktivne platenej vykonnej kleeptokracie, ktora chrani korporacie.
Inak to ani dopadnut nemohlo, pretoze cechovy korporatny sektor, predsa neprejde cely pod nejaky nevlastny napad ako je UberPOP.
Navyse dane a odvody, to je predsa prijmom stanej kleptokracie a ak ide o ochranu takehoto bohatstva, kazdy kleptokrat zacne hryzt.
30. 6. 2015   Kasius
Teba ako živnostníkovy by sa to určite páčilo ako ti niekto bez nákladov berie živobitie:-)
30. 6. 2015   Lolo
Mne sa nepaci, ze mi beru zivobitie, bez ohladu na uber, alebo ine asocialne sietovanie.
Na to mi staci Slovakistanska kleptokraticka vlada, jej danova politika, ktora je v podstate danovym peklom a odvodovym peklom, kde je navyse este aj zima.
30. 6. 2015   kakadu
Hayekovsko-Sorossovs ký vyznávači dogmy o zázračnej ruke trhu sú znepokojení, na čele so Sulíkom,
veď prečo by sa taxi nemohlo zapojiť do služby a tiež podliezať ceny ?
Veď zázračná ruka trhu, či ?
30. 6. 2015   Vlko
Ked sa clovek zacne blizsie zaujimat o co ide, zisti, ze
UberPop nie je ziadna alternativna taxisluzba, len internetovy sprostredkovatel odvozu neprofesionalnymi sofermi ktori si takto privyrabaju popri zamestnani, neplatia ziadne odvody ani DPH, len sprostredkovatelske percenta Uberpopu! Taxikari maju zvlast testy, platia odvody, DPH a splacaju pozicky za licenciu: Licencie na Taxi su vo Francuzsku limitovane a predavaju sa az za 200 000 eur !
30. 6. 2015   Lolo
Potom by ale v Slovakistane, mal mat taxikarsku licenciu kazdy, co za uplatu, zobere susedove deti kazdy den, zo skoly, rovnako aj ked dedo z jedneho konca dediny, vozi nie svoju babku za uplatu do mesta k dochtorovi, alebo napriklad kazdy, kto zobere stopara a rozdelia si naklady na cestu.
Ale najma rodicia deti, by mali mat celkom isto licenciu pre taxi.
1/1