Názory čitateľov


Názory k článku:
Rozhodne sa v referende: Ako sa odrazí Grexit na spoločnej európskej mene?

29. 6. 2015   eurobordel
V DNESNEJ TLACI sa pise ze cele euro i EU ma nasvedomi sektacka skupina vplyvnych BILDERBERG..Teraz mali stretnutie v Alpach bez medií! Cely svet ovlada skupina par ludi! Armagedon!
29. 6. 2015   Lord Byrd
...€uro je politický paskvil a ekonomický nonsens...
...jenom ekonomický debil může věřit této umělé měně...
29. 6. 2015   Terr
nechapem preco pri otazke vystupu grezka z eurozony sa vobec riesi euro ako take. Vystup krajiny ktora euro nezvlada a chce eurozonu opustit je fakt ktory treba respektovat. A to je len ukazkou pevnych zakladov EMU - existuju hranice pomoci ostatnych clenov menovej unie clenovi, ale ked to nikam nevedie, clen odide.
Zakon prirody - chory clen stada je ponechany na pospas svojmu osudu aby neoslaboval celok. Co vo vysledku automaticky neznamena ze tento clen zahynie. Umozni mu to ale ist svojou cestou ktora je prenho vyhodnejsia a schodnejsia. Az zosilnie, moze sa neskor znovu pridat do stada.
30. 6. 2015   Jaroslav
Terr aspon ty pises k veci , hluposti co tu pustaju "eurobordel" a "Lord Byron" su strasne. Euro malo niekolko cielov, medzi inym vytvorit protihodnotu dolara a zabranit konfliktom v ramci Europy , lebo nic tak nezjednoti ludi ako peniaze.Obchod bol vzdy nadnarodny. V principe mame menu ktoru akceptuje kazdy stat na svete a znovu sme nespokojni , ale to sme boli vzdy. To ale skôr súvisí so vseobecnym vzdelanim a rozhladom.
1/1