Názory čitateľov


Názory k článku:
Odchod Grécka z eurozóny je takmer nevyhnutný

30. 6. 2015   MV
Podľa vývoja v posledných 48 hodinách by USA, Francúzsko a GB boli najradšej, keby sme doplnili euroval miliardami a grexit oddialili o 50 rokov. To by sa dalo, keby sa všade pri pásoch zamestnala imigračná lúza za 1 euro na hodinu.
29. 6. 2015   Lord Byrd
...slovensko je na řadě jenom co se stabilizuje UA,potom slovensko exne...
...malá bezvýznamná ekonomika bez vlastních značek závislá na montovnách pro cvičené opice...
29. 6. 2015   bobo
Odchod Grécka ale bude možný len vtedy, ak Atény o svoj odchod najprv požiadajú Európsku úniu a ostatné štáty budú s touto žiadosťou súhlasiť, vyhlásil dnes rakúsky minister financií Hans Jörg Schelling. To až v takej prdeli sme, že rozhoduje Obama o tom, či vystúpim z EÚ alebo nie? No do peknej žumpy sme sa to namočili, čím skôr to skončí tým lepšie pre všetkých.
28. 6. 2015   666
Bankstri podporovali grécke vlády, ktoré si kupovali voličov nadštandartným sociálnym programom a bankstri bohatli z úrokov. Debilní europosranci dobre platení z peňazí dańových poplatníkov sa zaručili cez euroval bankstrom, že o požičané peniaze neprídu, ale ich zaplatia daňoví poplatníci. Takto to funguje v tejto skvelej demorkatickej EÚ.Je to neuveritelné, že sa podsúvajú infantilné názory pomáhať cigáńom, darmožráčom z Afriky, trestancom.... Normálny človek si tu už pripadá ako v Alenka v ríši divov, lebo ešte sa potom hajzli snažia z človeka čo má reálne názory urobiť debila. Je to hnus čo robí vo svete USA , bankstri, oligarchia a skorumpovaní politici a nehambia sa nazývať to demokraciou. Je to len špinavosť chamtivosť a honba za peniazmi cez mrtvoly a výsledky sa už dostavili. Rozdrbaný celý svet, terorizmus, ekológia ... jeden grc.
28. 6. 2015   Murkoslav
Súhlas !
29. 6. 2015   190
Výstižne pomenované.
28. 6. 2015   Lolo
Otazka je, co bude po Grexite.
Ktore dalsie krajiny budu odidene.
28. 6. 2015   anonym
grecko treba vydrbat eurozony z vecera do rana!!!! a udelit na ne take snkcie ako na rusko...!!!
28. 6. 2015   ORUE
STALE TOMU VSETKEMU NEROZUMIEM,KRACHUJU UZ NEVIEM KOLKY MESIAC ZA SEBOU, PENIAZE OD EU NEDOSTAVAJU LEBO SA NEVEDIA DOHODNUT!!!TAK SKADIAL MAJU NA CHOD ICH KRACHUJUCEHO STATU A CAS NA ZORGANIZOVANIE REFERENDA???
28. 6. 2015   EUROBORDEL
TAK TO JE PEKNA PICOVINA! GRECI MUSIA DAT SUHLAS A OSTATNI MUSIA SUHLASIT?! A AK GRECI NEPOZIADAJU A NIK NAPR. NACKOVIA NEBIDU SUHLASIT TAK GREKOV BUDEME DOZIVOTNE SPONZOROVAT?! NECH IDE DO PICE AJ CELA EU!
28. 6. 2015   milton
Odchod Grecka z Eurozony je nevyhnutny. Kolko za to zaplatia obcania SR, vie asi len pan Fico. V tuzbe za mocou zaplatil do Eurovalu ohromne mnozstvo penazi, o ktore Slovensko v pripade krachu Grecka pride. Zaroven prebral garancie za grecke dlhy. Myslim, ze by sa tieto garancie mali zosobnit. Platit by mali iba ti, ktori na tomto kroku profitovali: Fico, nie Dlhy a nie Bystrozraky a ostatni prospechari. Pan Fico, ruku na srdce, nemal by ste odstupit? Osobne by som Vas poslal tam kam patrite. Do pr...
28. 6. 2015   Greece
Vsetci Slovensky politici co zahlasovali za Euroval a pomoc Grecku by mali zaplatit z vlastneho vrecka. Ak nemaju hotovost, poslat exekutorov a zobrat majetky. To bola hotova vlastizrada. Sulika velmi nemusim ale hovoril to uz vtedy a mal pravdu, ale ostatne babky pustili do gati ked im z Bruselu spravili bu, bu, bu.
Ale to sa nestane ani v najdivsom sne, takisto ako nech si staty co utocili a schvalili utoky na Afganistan, Lybiu, Syriu, Iraq a teraz tie krajiny exportuju iba jedinu komoditu- utecencov.
Kazdy uchylak z Europarlamentu a parlamentov statov Europy co hlasoval za utok a podporil debilnych US nech si teraz do vlastnej rodiny zoberie aspon jedneho utecenca, na vlastne naklady.
Rizdrbali im to tam a tu je vysledok.
28. 6. 2015   anonym
pekné!!!!!!!!!!
28. 6. 2015   simon
moc pekne skoda ze to tak asi nebude. Mozno na tom ficko pohori, pretoze je to ritolez. akurat ze on lezie aj obcanom do riti co by politik nemal, bohuzial politici to maju radi. Ale myslim ze slovensko p neprispelo do eurovalu, ale zarucilo sa aj tak...
29. 6. 2015   459
Tie jeho drbnute balíčky nech si napcha do zadku.
29. 6. 2015   12165
Na to to je krásne vidieť co za hajzlov mame v parlamente, ked si Brusel kychne tak zahlasuju ako OVCE za všetko - bez vlastného názoru - je mi tých chudacikov ľúto.
1/1