Názory čitateľov


Názory k článku:
Starobnú penziu nad priemernou mzdou malo vlani 8,1 tis.osôb

22. 6. 2015   bobo
Ešte by mohli zverejniť, koľkí na dôchodok nešli a ďalej makajú aby prežili. No a tiež sú tu takí ako bývalí ŠTBák, ktorí sa vďaka rodine zamestná v štátnej správe a napriek svojmu pokročilému veku 65 si hovká a popíja kávičku v kanclíku, pričom dostáva nielen nadštandardný dôchodok ale aj nemalý štátny plat.
22. 6. 2015   anonym
Kto mi vysvetlí, prečo sa porovnáva dôchodok, ktorý sa nezdaňuje s priemernou mzdou, ktorá sa ešte zdaňuje?
21. 6. 2015   Lolo
8100 penzistov, ktory poberaju 800 eur, su zasluzili umelci, vojaci a analakrobati, ktory sa etablovali zo stanych funkcii, politikov a STBakov.
Ja im tie love nezavidim, mali tazky zivot a zodrali vela nohavic a ohryzli vela ceruziek, pri lusteni krizoviek, vojaci zodrali vela lampasovych gati, no a kaukliari zas maju rozozrate tvare od licidiel..
Zasluzia si, aby boli stastny..
Otazka je, ale ci by nemali ako postihnuty, dostavat radsej tu minimalku, lebo otazka, kto im daval vyplatu a z coho a kolko realne odviedli tych odvodov a cim sa zasluzili.
21. 6. 2015   anonym
ty si originál pablb...stroskotane c..zaprdený dôchodca
21. 6. 2015   Lolo
Som ovela horsi, ako si vobec vies predstavit.
Z dovodu autenticity svojej absolutnej demencie, budem nuteny prestupit na islam. Jedine tak mozem pred bohom, alebo allahom, ospravedlnit zlo, ktore na mne pacha Slovakistan, ako kvazi krestanska krajina.
1/1