Názory čitateľov


Názory k článku:
Ako ozdraviť váš vzťah k peniazom? Potrebujete finančného terapeuta!

18. 6. 2015   anonym
Bezohľadný, bezcitný, bezcharakterný egoista je ten fin.poradca. Človek poctivo pracuje, šetrí pre deti,vloží do banky aj tak vás oklamú o svoje úspory!Príklad z vub v nr, kde pri predčasnom rušení flexipoistky v generali podáva pracovníčka zavádzajúce, klamlivé informácie, používa nekalé praktiky, vidinou provízie a z mojich 4000€ vložených v hotovosti mi bolo vyplatené 1050€. To všetko pod ochrannou rukou vedenia banky. Ak by som dostal korektné info, určite nenechám banke takmer 3000€, hoci mi slovne bolo povedané, že mi bude vyplatená oveľa vyššia čiastka. Veselo - veselá užite si ich. VUB a Generali nikdy viac! Neodporúčam smradov,horší ako cigánska úžera.
18. 6. 2015   Praktik
Je to nechutne, ak sa to stalo, co popisujes, ale skus sa z toho poucit. Zvysuj si financnu gramotnost seba, aj deti, aby sa nieco take uz neopakovalo. Poistka je na poistenie a never kazdemu, kto ti nieco ponuka, ale preveruj si tie informacie. Jedine tak mozes z takejto financnej prehry, urobit obratom vyhru. Niekedy spravne nakopnutie osudu dokaze spustit retaz udalosti, z ktorej je na konci nieco hodnotne a osozne. Skus to brat ako vyzvu. Neustale vypisovanie na fore, ako ti ublizili, tomu moc nepomoze... Ak ta zavadzali, mozes podat aj trestne oznamenie za podvod, ale pravdepodobne si zmluvu asi dobre necital, zvacsa to tam byva upravene.
18. 6. 2015   Katka
Finančný poradca je posledný, na koho by som sa obrátila. Ten hlavne sleduje výšku svojej provízie, prípadne finančné záujmy inštitúcie, v mene ktorej vystupuje. Každý finančný poradca je v skutočnosti finančný žralok, ktorý požerie peniaze svojich klientov.
18. 6. 2015   Praktik
Suhlasim, az na to, ze necitas pozorne. Clanok nepise o ziadnom poradcovi, ale terapeutovi. Dokonca je tam odporucanie, ze terapeut by nemal byt poradcom. Cize financny terapeut by ti nikdy nemal nic ponukat, ani sprostredkovat. Taka osoba by ta mala skor naucit vztahu k peniazom a hospodareniu. Defakto sa jedna o vyssi level financneho poradentstva, ktore vsak pre poradcu neni platene. Inak spravne, vacsina poradcov nie su ani poradcovia, ale financni sprostredkovatelia. Financny poradca by mala byt NEZAVISLA osoba platena klientom, nie bankami a poistovnami.
18. 6. 2015   Katka
Ďakujem za korektnú odpoveď.
18. 6. 2015   Lolo
Bohuzial, jediny financny terapeut v Slovakistane, na ktoreho sa mozete uplne 100% spolahnut je exekutor.
Vsetky osobne i rodinne financne problemy vyriesi velmi rychlo. Nie sice vo vas prospech, ale rozhodne vyriesi.
Staci na to 2-5 eurovy nedoplatok, alebo zmena adrasy, zabudnuty platobny rozkaz, alebo nejaka pokuticka a vas zivot prejde obrodou a vzkriesenim, z uplnou reinkarnaciou, pri zachovani vsetkych spomienok na predosly zivot.
Kto neveri nech si to vyzkusa.
18. 6. 2015   Katka
Máš, bohužiaľ, pravdu.
Zdedili sme dlh v Poštovej banke, ktorá ho úročila 30 % úrokom až do doby trvania dedičského konania, čo bolo obdobie siedmich mesiacov, takže narástol o ďalších 400 Eur. A samozrejme, spolu s oznámením nového "dlhu" nezabudli pohroziť exekútorom.
Táto inštiúcia nijako nelíši od nebankoviek, aspoň podľa osobných skúseností.
1/1