Názory čitateľov


Názory k článku:
Správa EP odmieta alternatívne riešenie sporov medzi štátmi a investormi v TTIP

28. 5. 2015   stop-ttip. org
stop-ttip. org - hlasujte a citajte preco je to zle... mimochodom predvcerom tu bola sprava, ze eu pod tlakom americkej lobby zrusila planovany zakaz 13 pesticidov s preukazanymi skodlivymi ucinkami na zdravie ludi, aby americke firmy neutrpeli skody ... tak koho zaujmy tito ludia reprezentuju? a preco splnomocnili ministry hospodarstva clenskych krajin, nevoleneho byrokrata na vyjednavanie a vytvorenie zmluvy, ktora sa pripravuje tajne a netransparentne? bude tento clovek chranit nase zaujmy, ked ani nema ziadny vztah k nasim obyvatelom? asi tazko. a mal by taky minister zodpovedat za tento podvod na ludoch, a nemal by sa vyhovarat, ze ved je to nariadene bruselom, my nic nemozeme. mohli ste, ale ste sa vzdali zastupovania obcanov!
28. 5. 2015   Lolo
Jasne ze EP odmita problemy, ktore si implementaciou a podpisom TTIP usije na firmy a ovcanov v EU.
Uz sa to naucili od Slovakistanu. Zakony prijate parlamentom (narodnou zradou) ked robia zle, tak zodpovednost konci mandataom a to len v najhorsom pripade, inak pohoda.
Cert bol dlzen EU celu TTIP. Ale na toprideme uz az bude neskoro.
Zaujimave, ze nasa Monika, vidi vsetko mozne, od korupcie, po kleptokraciu, ale o TTIP z nej nejde ani prd. Pritom ide o dolezitejsiu vec, ako fakticke poukazovanie na stav firiem, ktore vyliezli z garazi.
A co sa stane, az americke garazovky, zacnu utocit na firmy v EU, to radsej skoda hovorit..
Lenze tie americke, maju vatsie garaze, asi..
1/1