Názory čitateľov


Názory k článku:
Grécko chce poplatok za výber z bankomatu a daň z nepriznaných účtov

26. 5. 2015   Lolo
Jedinu vec, si treba uvedomit, pri citani tychto riadkov..
GR je europska krajina, sucat eurozony. V GR sa plati eurom!
Likvidita eura v celej europe by mala byt rovnaka. Ale v GR ovcan, alebo firma, ak chce peniaze na drevo, nema sancu si vybrat trebars 100.000eur, ako hlaseny vyber, okamzite ma takato osoba, aj ked ma v banke peniaze velky problem. Ak ich chce transferovat z CH do GR, likvidita je o 15% nizssia. Ak niekto neprizna, zaplati 50%. To znamena, ze skutocna likvidita, vdaka nejakemu problemu, clenskej krajiny, ktora sa rozhodla zarezat ovcanov, je len 50% z povodnej sumy.
A taktiez, sa stalo uz na Cypre, ktory je rovnako europska integritna krajina, ze bola uplatnena jednorazova bankova dan.
Toto sa moze stat kdekolvek a kedykolvek v ktorejkolvek europskej krajine, ak tato krajina a jej vlada sa rozhodne, ze zareze vlastnikov penazi v bankach.
A ovcania si ani neprdnu.
A nepomozu si ani vtedy, ak maju svoje love uliate v neeuropskej krajine, kde bankstri drzali basu uz za I sv. vojny a rovnako aj za IIsv. vojny a dlho po nej.
Takze sa mame na co tesit.
Ked nasej slovakistanskej kleptokracii, bude malo, ze nas zarezavaju vysokymi danami a odvodmi, zarezu nas a spustia z krve, aj z uspor. A este sa budu pri tom tvarit ludovo a socialne.
Samozejme ze mnohy budu tvrdit, ze to nieje mozne, ale o tom nas presvedcovali, aj ked sa slovakistan zarucil na sekeru GR. Kto bude dalsi? Taliani, Spanieli, Iri??
26. 5. 2015   anonym
UZ SA NADALEJ POTVRDZUJE ZE SVAJCIARSKO UZ NIEJE BEZPECNOU KRAJINOU NA ODKLADANIE PENAZI. :))) ALE MNE TO MOZE BYT JEDNO AJ TAK NEMAM CO ODLOZIT :)))))))))))))))))) )))))
1/1