Názory čitateľov


Názory k článku:
NBS určila 5 lokálnych systémovo významných bánk

27. 5. 2015   Katka
Tá Poštová banka s úžerníckymi praktikami tam nemá čo hľadať.
26. 5. 2015   Lolo
Co to asi tak znamena?
Ze moze zacat velka rabovacka.
Najzaujimavejsi e na bankstroch je fakt, ze su to profesny krizenci knazov a lekarov.
Ako dokaz tvrdenia, si myslim, ze ked sa jedna o nejaku lumparen, alebo nejaku lupeznu podstatu, okamzite su pritom, velmi radi daju pozehnanie a drzia basu, ked sa na to pride. neviem ci skladaju nejaku prisahu, alebo kliplokratovu prisahu o mlcanlivosti, ale nech sa stane cokolvek, vzdy su siritelmi svetla a ochranci velkeho balika. Ludom predavaju odpustky v podobe uverov, aby sa vymanili z chudoby a nakoniec im aj tak patri cely svet +10% navrch. Liecia nas produkovanim bludov i svateho pisma, nemaju radi, ak ich ludia nepotrebuju, alebo ich obchadzaju, dokonca su stastny, ked gangstri okradnu, pretoze peniaze, ktore im odnesu, su obvykle poistene a chvilu sa o nich hovori. Na svetlo bozie vynasaju svate obrazky a niektore relikvie veriacim ukazuju, cim u veriacich udrzuju vieru v svatu bankstersku cerkev.
Maju schopnosti liecit, na vatsinu problemov maju univerzalny liek, ktory davkuje v roznych mnozstvach, podla potreby kazdemu.
Maju charakter bohov, ale aj tak su to zlocinci, lebo aj ked to neradi priznavaju, opatruju a operuju z peniazmi rovnako tych, co su zlozcinci a rovnako tych, co by proti zlocinu mali bojovat.
Ked je vojna, alebo sa deje nieco velmi zle, dokazu sa tvarit aj ludsky, jednych spaluju a zo zubov leju zalte tehly a tym druhym obcas zabudnu, ze si tam daco odlozili.
Ale inak su proste uzasny.
Niektory uzasnejsi, ako by sa clovek z ulice stihol zasnut.
1/1