Názory čitateľov


Názory k článku:
SPP od septembra do marca nedostal asi tretinu nominovaného objemu plynu

26. 5. 2015   anonym
Pokiaľ si dobre pamätám, Slovensko navýšilo požiadavku na nákup plynu o určitý objem navyše, ktorý ale potom nebol dodaný z dôvodu technických problémov na území Ruska a Ukrajiny.
26. 5. 2015   fero z BA
no ako dobre to tam tým v sovjetském svazu ide ---- menej plynu - menej peňazí, sankcie - menej peňazí, ceny ropy,plynu padli - menej peňazí ..... rusovi nebude ostávať ani na to zbrojenie, ktorým sa stále vyhráža celému svetu, len tak ďalej, embargo treba pozvoľna priťahovať -- rusovi dojde dych... a ako sa pekne ukazuje, "zrazu" je dodávatelov plynu habadej, nielen rusi, ako nám to tu boľševik skúša nahovoriť
26. 5. 2015   junior
ked som videl rusacku reakciu na spolocny energeticky trh EU - ze to povedie k zdrazeniu plynu, tak som vedel ze uz vcera bolo neskoro so zavedenim spolocneho trhu. Ked rusak nieco tvrdi, pravda je vzdy opacna. Na skole som mal ucitela ktory hovoril - vzdy ked budes jednat s rusom, napis si na jednu ruku "klame" a na druhu "chce ta podviest" aby si na to behom jednania nezabudol.
Inak svata pravda - rusi prisli o 200 mld usd za rok a pol, este zhruba tak isto a rusko vyhlasuje bankrot. To bude ulava pre cely civilizovany svet. Ten zakomplexovany narod si nezasluzi nic ine. Len byt na kolenach a zrat hlinu - v opacnom pripade obsadzuje staty a vyhraza sa jadrovymi zbranami.
26. 5. 2015   anonym
A kto je tym zazracnym dodavatelom podla Teba, ferinko?
Katar? Ako Poliaci maju zmluvu s Katarom na dodavky plynu za fixne ceny-maju momentalne snad najdrahsi plyn na svete.
Vysvetli nam to ferko, ako je to s klesajucou tazbou plynu v Norsku kvoli vycerpaniu lozisk a odkial berie Nemecko vacsinu plynu, ktory potom predava nam.
Takze kto je ten zazracny tajomny dodavatel plynu?
Ozaj, nepostrehol som, ze Rusko sa vyhraza celemu svetu.
Vari aj oni maju 800 vojenskych zakladni po svete ako usaci?
26. 5. 2015   URBAN
Fico vláda zrazila opetky západu a povolila reverz plynu na Ukajinu riadenou CIOu dosadenými bábkami ako Jaceniuk a další a nakolko sa Rusy nedajú vydierať Ukajinsko americkou klikou so svojím plynom tak tranzit cez Ukrajinu od roku 2018 končí kontraktom s Ukrajincami a naši politický packali by mala zaplatiť za to že Slovensko príde o tranzitné poplatky ako aj o už vybudovanú trasu plynu ktorá je pre Slovákov najlacnejšia a najekonomickejšia. Naši politici fajčia ryte západu na úkor Slovenských Národných ZÁUJMOV. A to ešte nepadlo na ruskej stane konečné stanovisko obísť Ukrajinu a teda aj Slovensko aj inou trasou Ropovodu.
26. 5. 2015   ľuboš
Urban a Ti sy pomyloval Slovencynu úplne...:)), ty kokso, ako môžeš mať OP ?!
26. 5. 2015   sssss
on OP nema, je to fetak ktory prepisuje za par rublov prispevky z azbuky.
26. 5. 2015   pepo
šikovný ukroameričania ukradnu aj Merkelovej a EU z podzadku
26. 5. 2015   hwet
a rusak zaplakal :-D Za nedodany plyn ma sankcie + za nedodany plyn nedostal zaplatene :-D
1/1