Názory čitateľov


Názory k článku:
Penta sa stane jediným akcionárom poisťovne Dôvera

26. 5. 2015   1233
sukromny velkokapital treba zo zdravotnictva vyhnat..ako prve zrusit sukromne poistovne...
26. 5. 2015   fero
Aj ja by som chcel vlastniť súkromnú zdravotnú poisťovňu. Dať do zákona, aby mi všetci poistenci povinne platili zdravotné poistenie a ja budem rozhodovať ktorý zdravotný úkon preplatím. Zo zisku si potom budem kupovať autá, zariaďovať prepychové kancelárie chodiť na dovolenky a lekárom budem preplácať len to, čo uznám ja. Nedám si predsa ovplyvniť môj zisk. Aj tak tí lekári si žijú ako prasatá v žite. Veď si tie čierne prijmy aj tak nezdaňujú. Tak čo. A pacient ::::? HA, HA, HA, HA,
26. 5. 2015   jano
Tak tomu to sa hovorí partnerstvo. jeden akcionár je široký a druhá časť patrí pente. pred kamerami sa zástupcovia oboch spoločností idú navzájom roztrhať, aby čo najviac očiernili jeden druhého a občanovi-voličovi dokázali akí sú práve onu tí najsptravodlivejší a po zhasnutí kamier si podajú ruky a idú spoločne podpisovať privatizačnú zmluvu.
25. 5. 2015   kto je vlastnikom
druhemu vlastnikovi zacina byt horuco, cuva predtym, ako by sa odhalila jeho prava totoznost za cyperskou firmou. kedze sa aj o dovere zacalo hovorit po kauze vahostavu.
ludia bby sa mali poskladat na cloveka, ktory praveho vlastnika odhali.
1/1