Názory čitateľov


Názory k článku:
Druhý balíček za 200 miliónov eur: DPH klesne na vybrané potraviny 10 %

24. 5. 2015   anonym
nemaš peniaze nekupiš tak ekonomiku nerozbehneš tych par co maju tak stale placu ze je kriza a tych 380 bruto to nas potiahne naozaj a zvisnych co maju maximalne 500 netto. Nemecko min. 1500
24. 5. 2015   jwrer
hehe a kto to zaplati tie socialne balicky? Snad si nemyslite ze tych 200 mega daju z toho co maju naplanovane na rozkradnutie :-D
Takze na socialne balicky sa skladaju pracujuci. Ti ktori este pracu mali a nejako prezili, tak budu mat zial menej.
Hranateho banda ma jediny ciel - aby vsetci pracovali za minimalnu mzdu tak aby nemali inu sancu ako volit jeho ZDER, s.r.o. a dufat v dalsi socialny balicek.
24. 5. 2015   MV
Sociálna otázka je neriešiteľná a žiadne balíčky na tom nič nezmenia pretože spravidla ich dostávajú tí, ktorí sa ani nesnažili uplatniť v živote alebo je to v inej forme, keď sa ľudia v rovnakom sociálnom postavení (dôchodcovia) delia na príjemcov vianočných balíčkov a zvyšok. Uplatňuje sa zvláštny typ nerovnosti - odhadujem, že aj tie bankové účty budú napokon len pre bezdomovcov alebo sa zmenia bankové poplatky.
24. 5. 2015   KOKS
MOJ NAZOR VSECI KRADLI OD 89 Nasi STARY OTCOVIA BOJOVALI A ZOMIERALI ZA NAS ABY SME MALI LEPSI ZIVOT NASI OTCOVIA A MATKY VYBUDOVALI NASE NASE KRASNE SLOVENSKO TYCH LUDI BY SME MALI NOSIT NA RUKACH HANBYM SA ZE DNESNEJ DEMOKRACII NEMAJU NAROK NA PREZITIE DNES DEMOKRACIA A KAPITALYZMUS A NASI BRATIA OBCANIA CIZE VLADA AJ OPOZICIA OD 89 VYKRADLA A OKRADLA KAZDEHO OBCANA TOHTO STATU TO HITLEROVI V KRADNUTI A UTLACANI V CHUDOBE IM HITLER NESIAHA ANI PO CLENKY CIZE VSETKYM ODMENA GULA DO CELA
24. 5. 2015   Jozef
Načo si sa toľko "rozplýval", stačilo napísať posledných päť slov a pochopili by sme.))))
24. 5. 2015   čakateľ
svätá pravda treba ísť už len do parlamentu a všetku tú bandu vystrieľať. Ale kto pôjde?Každý ukazuje na toho druhého, choď ty lebo čo ak....
23. 5. 2015   Ľubo
Drzosť najväčšieho zrna, FICO zrazu zistil, že sa krajine darí !! Prečo tento klaun má pocit že sme všetci dementní ? Ak sa krajine darí, nech prerozdelí a pošle financie tým ktorý sú v hmotnej núdzi , to by bolo asi to čo by napomohlo jeho topiacej sa lodi . Dnes už viem koho voliť nebudem ..
24. 5. 2015   čakateľ
nože daj, koho by si chcel voliť? ved nemáš koho všetci doteraz kradli! A kradnúť budú!
23. 5. 2015   Lolo
Myslim si, ze vsetky opatrenia aj asocialne balicky, prichadzaju velmi neskoro. Prejavia sa negativne na zvysenom odvodovom zatazeni, ktore vyplyva z nakladov pre zivnostnikov a drobnoremeselnikov i malorolnikov.
10% znizenie DPH, pre vybrane zakladne potraviny, moze pomoct, ale v skutocnosti sa najdu dovody, preco sa to nikdy vo finalnej cene neprejavi. Pekari i mliekari rovnako aj dalsi potravinari, sa uz davno vyhrazaju zvysovanim cien v celom sektore "zakladnych" potravin.
Na zvysenej materskej, zarobia len nemakacenkovia a mnoziaci sa profiteri hnedoslovakistansky .
Pre pracujucich ludi, je zakladanie rodiny, v podstate vzdy a stale, existencna sebevrazda v Slovakistane.
Predvolebne tahy a rozne balicky, nevyriesia problem Slovakistanu, pokial tu bude kleptokraticko-olig archicka zlozka, vytvarajuca pofit z odvodov statu a z verejneho obstaravania, robi verejne obsravanie.
Ked vidim vyskierajuceho sa P. Pasku v predsednictve smerodatnych, je mi z toho na grc.
Dobra sprava je, ze tak silne zalepovanie oci, a mazanie medovych motuzov, predznamenava velke prusery, ktore musia riesit takymito asocialnymi balickami, privedu velmi skoro cely Slovakistan akorat do pecka.
Pravdepodobnost , ze smerodatny nevyhraju volby, sa exponencialne zvysuje, dierami, ktore do rozpoctu vrtaju a nasledne po volbach, budu vsetky socialne balicky okamzite negociovane a otocene v neprospech ovcanov. Vzdy to tak zatial bolo po kazdych volbach. Dokonca, aj ked vladol rovnaky zlepenec, po sebe nasledujuce obdobia.
1/1