Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovinsko nesúhlasí s rokovaniami Grékov výhradne s veľkými štátmi

23. 5. 2015   Posudzovateľ
Bankrotárskemu Grécku nakoniec odpustia 95% dlhov a za dobré mravy sa bude považovať pokračovanie pôžičiek a ručenia ako bolo zvykom. Načo je Slovensko v tej únii, keď stále musí čakať na dotácie lebo má vysoké životné náklady a spláca dlhy za polovicu Európy a bude platiť aj za Afriku.?
22. 5. 2015   anonym
Slovinsko nesuhlasi, Slovensko ako vzdy vlastizradne drzi hubu, hoci na Grekov a euroval vdaka fickovi, ktory napokon ruku zan dal do ohna (nasu), hoci to vedel aj predtym, len musel zhodit Radicovu, doplacame viac per obcan nez bohate krajiny. A samozrejme sme sa ritolezecky neprihlasioli do cinskej svetovej neamerickej banky. Ale zas nam nehrozi zemetrasenie, ako Nepalu, ktory je medzi najvyznamnejsimi krajinami - signatarmi.
22. 5. 2015   Lolo
Ja to vidim tak, ako ked vo velkom cinzovnom dome zvanom europska mumia, ktory stoji kdesi vo velkom bulvari svet, sa niektory vlastnici bytov spolu z najomnikmi a podnajomnikmi riesia, co z jednym, dvoma, troma, ktory si pozicali od vsetkych najomnikov nejake love a ty co maju najviac masla na hlave, lebo sa dusovali, ze rucit za pozicku chudakom GR, je pohoda. Za tych Grekov dole na prizemi, teraz potichu jednaju o tom, aby sa to neprevalilo, ze v baraku odstavia odvoz smeti, mozno vypnu plyn, alebo elektrinu, alebo prestanu dorucovat postu, ked dlznici budu exekuovany a veritelia dostanu velku figu, no a rucitelia budu calovat.
V jednej gazonke, ktoru rozdelili z vatsieho bytu Juhoslavie, sa nejaky Slovinci snazia vykricat si svoje, pretoze sa im nechce predat televizor, alebo predat staru zastavu, aby mohli vyplatit rucitelstvo za Grekov dole na prizemi.
Slovakistan radsej cusi, lebo tatko, hlava rodiny vie, ze rodina sa posklada. Gejza Lakatos, ktory byva snami, sa neboji, na pivo a automaty dostane vzdy. Teta a ujo ovcania slovakistanci, vedia, ze chybat peniaze budu, ale pojdu v lete na navstevu na prizemie ku Grekom.
Ak im ostanu love na bonbonieru a flasu metaxy.
1/1