Názory čitateľov


Názory k článku:
Zajac: Vláda rozdala už druhý sociálny balíček, a to oligarchom Smeru

23. 5. 2015   MV
Po tých vyhláseniach z kruhov vysokých komisárov OSN o ich postojoch k ľuďom, ktorí mali možnosť v Maďarsku sa politicky vyjadriť k imigrantom som pochopil aké zvrátené pohľady na ľudí sa udomácnili v každej kancelárii a poschodí od národných až najvyšších medzinárodných. Sebaglorifikácia je ich hlavný dôvod jestvovania. Zločinci majú len práva, imigranti sú utláčaní a čo obete a pôvodné obyvateľstvo so sociálnymi balíčkami?
22. 5. 2015   anonym
Ale notak, ktoze by nevedel, dvanasti sokoli? Za predrazenymi tendrami a rozkradackami stoja ti, co idu spravnym smerom. Nie ze by dzurindovci vonali ako lalie. A Carnogursky s Meciarom si mozu s nimi ruky podat, meni sa len nominal, vyska a krivy nos. Zabudol som niekoho? Alebo ze by niekto neprivatizoval do vlastneho vrecka v zmysle platnej nezmyselnej, vlastnorucne dosolichanej legisrativy?
22. 5. 2015   Lolo
My to vieme, nasa Slovakistanska konstitucna kleptokracia, sa chova rovnako, ako ta predtym.
Keby boli vo vlade ine konstelacie kleptokratov, urobili to iste, akorat by na to poukazoval v opozicii smeroudatny hranol a blauekruciani by tvrdili, ze to tak ma byt.
Neustale opakujuci sa revolverovy orloj blbych ksichtov v politike a vystavka bravcovych hlav na bigboardoch z hlupimi heslami, nic v Slovakistane nevyriesi.
Vsetci su jedna banda. Boj a bonzy jeden na druheho, su vysledkom ich vlastneho boja o moc a valovy. Ovcania su len nosicmi bezvyznamnych hlasov a oni akorat rozhoduju, ktore bravcove hlavy sa budu 4 roky vyskierat v narodnej zrade a do ktorej stolicky budu prdiet v plene.
Inak to bude stale o tom istom. Ty ktory z toho profituju, si sice neuruju, kto bude v babkovom divadle saso a kto cert, ale celu scenu riadia pre vlastny prospech.
Akorat jediny vysledok, ktory sa zmeni, bude zdrazene vstupne, na detske predstavenie, svabich zapasov a blsieho cirkusu, na odvedenie pozornosti.
1/1