Názory čitateľov


Názory k článku:
Vlani sa do Veľkej Británie presťahoval kolosálny počet ľudí, väčšina je len zo štyroch krajín

26. 5. 2015   aale
641 - 314 je viac odstahovanych ako pristahovanych, cize celkovy odliv a nie priliv obyvatelstva.
22. 5. 2015   DanBEE
Pristahovalci z Europy Plus 5 miliard GBP pribudlo do rozpočtu Veľkej Britanie.
Pristahovalci mimo Europu MINUS 180 miliard GBP.
Ale majú problemy s Východnou Europou. Prečo?
Lebo keby otvorili ústa na tých mimoeuropských tak ich upália vo vlastnej krajine, alebo ich vykopnú z vlastnej krajiny. Toto je dôsledok multi-kulti.
22. 5. 2015   MV
Akosi nikto nevie, čo s postupným preľudňovaním Zeme okrem náboženských fatikov, ktorí vidia možnosti takzvaného "uživenia" aj 20 miliard ľudí. Neviem síce presne, čo znamená v modernom svete "uživiť sa," ale bode to asi vyplácanie 600 eur pre nesocializovateľné imigrantské vrstvy. Britom sa nečudujem, v Anglicku som nikdy nebol, raz som skoro urobil tú neuváženosť, že som tam chcel cestovať ako turista, ale po tých rabovačkách, ktoré tam mali som len prevrátil oči. Jedno ma ale zaujalo: okrem toho, že boli a sú povýšeneckí, nikto tam neplače, že nebude mať kto robiť na dôchodcov, nikto neotáča spoločenské pyramídy a počítam, že nás štandardne v Európe zradia, ale keby z nej odišli nijako im to nebudem vyčítať a pozerám na to s porozumením.,
22. 5. 2015   habarka
Je to dobrá správa, lebo predsa aj toto bolo cieľom, tomuto sa aj naši tešili, keď ľudia mohli odtiaľto vypadnúť, buchnúť dvermi a ísť žiť ta preč. Taký Dzurinda vtedy vyskakoval asi 2,5 m od zeme, žiaril šťastím, lebo percento nezamestnanosti už tak nerástlo.Ja si myslím, že aj Briti sú tomu radi ako všetci ostatní, lebo sme jednotní a tešíme sa spolu. Čím viac prisťahovalcov, tým pevnejšia EÚ.
Ináč vo Švajčiarsku tiež nedávno boli také nálady, že obmedziť prisťahovalcov, aj referendum k tomu urobili, avšak prisťahovalcov je tam už toľko, že tí celkom ľahko prehlasovali zaostalo mysliacich neprajníkov, tí sú už v menšine, nemajú šancu. Myslím, že dobrá vec v Európe zvíťazí, prisťahovalci časom prevalcujú domácich a časom si zvolia aj vlastnú vládu, ktorá im bude vychádzať v ústrety.
21. 5. 2015   Ha, ha
UK uz dlho UK nebude, Cameron si uplietol bic na seba, musi vypisat referendum o clenstve v Unii a ak to pojde tymto tempom tak tu bude take proti pristahovalecke nalady, skoda pomysliet.
Domaci sa stazuju ze im berieme pracu, domy, napor je na dopravu, parkovanie, same zapchy na cestach, najmy domov rastu do neunosnych vysok a otazka ,,whe're you from?,, je ako druha veta v poradi ked s niekym hovorime. Poliakov uplne neznasaju, Rumunov a Bulharov tak isto, my sme na tom este ok, este sa spytaju ci sme z Chzechoslovakia a pokial nas tu nie je vela tak je to ok.
Ono vsetci tu nadavaju na Easter European ale myslim ze poslednych par rokov tu je napor Spanielov, Grekov, Talianov, Portugalcov a su to naozaj tisice.
Bude to tu este zaujimave...
Ake UK opusti EU, tak sa mozno aj rozpadne, nakolko Scottland sa osamostatni a mozno aj Wales a Northern Ireland ako sa dali pocut lokalni politici. Bola by to dost velka strata pre UK, teda uz iba England, ale ja si myslim ze oni to zatiahnu s USA a s ich TTIP.
Cudzinci ktory su uz tu to budu mat lahsie ako ti co by sa chceli sem dostat po referende, len otazka je kolko budu stat VISA/ Pracovne povolenie a ci bude na tom England ryzovat peniaze alebo ako to urobia. Jedno je iste, nemozu nas vyhostit zo dna na den lebo tato krajna by skolabovala a to doslova. Obchody, sklady, doprava, farmy to robia tak na 85/% cudzinci a robia to lepsie ako domaci, to priznavaju aj sefovia spolocnosti.
Takze uvidime v roku 2017, can't wait.
21. 5. 2015   Lolo
Nuz mozno je to pre to, ze do tych povodnych krajin zas prichadzaju pltnici z juhu.
Alebo je to tym, ze GB sa chysta vystupit z EU??
1/1