Názory čitateľov


Názory k článku:
Znepokojujúci trend: Poistná ochrana Slovákov je stále nedostatočná

21. 5. 2015   Praktik
Zeby zase dalsi PR clanocek pre poistovnu/poistovne ?
Obehal som viacero poistovni, dal som si poziadavku na poistenie trvalych nasledkov/invalidit y vypracovat u financneho sprostredkovatela.
Vysledok ? Ziadny. Ziadna poistovna nechce poistit realne rizika. Vsetci poistia len, ked vam odtrhne ruku, hlavu, nohu, atd.... Ale citajte dobre zmluvu. Je tam pisane o nasledkoch z urazu. Ale co ked uraz nemate a ochoriete ? Napr. tetanus, infekcia z chripky, zapal srdcoveho svalu, borelioza, HIV, hepatitida, atd.
Ziadna poistovna nechce poistit na AKYKOLVEK pripad, ze sa vam nieco stane len tak - napr. chorobou, ci uz diagnostikovanou, alebo nediagnostikovanou. Ze moze ist o infekcie, huby, plesne, alebo ze vas napadne zurivy sused umyselne....
Ked citate tie male pismenka, vsetky VYLUKY, tak zistujete, ze z 99 percentnou pravdepodobnostou sa vam stane prave ta vyluka pravdepodobnejsie, akoze by mala poistovna nieco platit.
20. 5. 2015   Lolo
No ono je totiz problem, sa poistit, pre pripad vypadku prijmu, ak niekto ziaden prijem nema, len vydaje.
Alebo je poberatelom almuzny v podobe mzdy.
Je totiz bezne inde vo svete, ze poistne sa plati z hrubeho nezdaneneo prijmu, pretoze je to forma odvodu.
V pripade poistnej udalosti sa naoapk plati dan zprijmu, podla vysky vyplatenej sumy.
Kedze u nas je vsetko hore nohami, tak poistenie maju len ty, ktory ho mat musia, alebo su k nemu donuteny okolnostami, uverom a podobne.
Ostatny na postenie kaslu.
Lebo poistovna pozna klienta, ked plati, ale ked platit maju, je to obv. horsie.
20. 5. 2015   anonym
POISTOVNE? To je iba spinava banda! Co si neuhradita sami to vam poistovna urcite nezaplati! Banda podvodnikov z coho by zili ak nie z ludi?!!!
20. 5. 2015   anonym
Ja mám najhoršiu skúsenosť vo vub-generali v nr. pri predčasnom rušení flexipoistky nekalými praktikami veselo-veselou ma obrali o 2950€ zo 4000€ vloženými v hotovosti!takže len zákonné na auto, na ostatné sa im vykašlem!
20. 5. 2015   2308
A nebude to aj tym ze kazda poistovna ta pozna len ked platis, ked ma platit ona tak uz len sudit sa pomoze. Aj ked zatial nemam negativnu skusenost vsetci naokolo hovoria nieco ine.
1/1