Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovenská sporiteľňa ponúka HZL pre verejnosť

21. 5. 2015   anonym
Kupón tohoto typu dlhopisov (päť rokov) treba hodnotiť oproti predpokladanej inflácii po kvantitatívnom uvoľňovaní. Nič moc to nie je a ani nemám predstavu ako sa evidujú - teda či v depozitári alebo priamo v sporiteľni. Niekedy bývajú poplatky veľmi nepríjemné. Kto má veľa peňazí a čas, môže investovať:
www.slsp.sk/631...
21. 5. 2015   MV
Oprava: nik má byť MV - zabudol som a HZL sa eviduje v sporiteľni bez poplatkov, moje obavy boli predčasné.
20. 5. 2015   Kekonóm Miklož
Je to obdoba hedžových fondov, bublina.
20. 5. 2015   maTooB
neuveritelny vynos totok :)
20. 5. 2015   2927
to sa vobec neoplati sa tym zaoberat, oni daju 1% a zarabaju v desiatkach % a slusny zisk tu na slovensku ziadna banka nevie ponuknut a pritom vo svete je fondov ako maku so ziskovostou aj 50 a viac percent za rok. Uz si pripada ako ked v obchode chcem od predavaca nejaku informaciu ale on neviem ani kde ten regal s tovarom premiestnili, to iste mame dnes v bankach, vzdelany ludia asi robia iba pre seba a plebs sa moze past. hes ovecky hes. ;)
20. 5. 2015   anonym
neviem aky vyznam ma saskovat s HZL ked niektore banky ponukaju vyssi urok na TVU aj sporiacich uctoch (bez poplatkov).
29. 5. 2015   anonym
po novom by sa mali este vynosy z HZL a dlhopisov zdanovat v danovom priznani (tj ma sa zrusit zrazkova dan=spekuluje sa o tom), co by znamenalo aj platenie zdravotnych odovodov z tychto vynosov. Cize dalsia nevyhoda oproti tvu a sporiacim uctom (nutnost podat danove priznanie a znizenie vynosu o zdravotne odvody)
1/1