Názory čitateľov


Názory k článku:
Nový život absolventa: Desať spôsobov, ako mladí po škole utrácajú peniaze

7. 7. 2015   Lolo
Inak najlepsie sa ma v Slovakistane absolvent skoly pomocnej, ktorych nas skolsky system produkuje rovnako nemalo, ktory nastupi po jej uspesnom absolvovani na UP a zacne poberat az do priemerneho dochodku nejake davky.
Idealne ak si este pocas onej skoly zalozi nejaku rodinu, pretoze sa okamzite dostava do znacnej vyhody, pred ostatnymi absolventmi, naprilad moze ziskat byvanie, ktore moze poskytnut aj svojej rodine a blizkym priatelom.
Je uzasne, ako socialny mame stat a najma postihnutym absolventom pomocnych i zakladnych skol dokaze Slovakistan pomoct.
Otazkou ostava, preco stale mnohy mlady ludia, si myslia, ze dalsim vzdelavanim po skole zakladnej, ci je to gymnazium, uciliste, alebo priemyslovka, no a naslednym zlozenim maturity a pokracovanim vo VS studiu, si myslia, ze to nieje bohapusta strata casu, ked ich rovesnici, mozu byt uz v ich veku, ked vychadzaju z VS, kludne starymi rodicmi, ktorych vzdelanie je zivotna filozofia a fundament, vyhybat sa zle platenej praci, alebo nepracovat vobec.
Doba je rychla a treba sa spravne orientovat.
Sposobov, ako absolventi zakladnych skol, vedia utracat peniaze, je daleko viac, ako 10.
7. 7. 2015   Lolo
Je uzasne, ze je tu konecne nieco ine, ako Grecko.
Taky absolvent, to ma naozaj tazke.
Pokial ale vycestuje za vysnivanou pracou, mimo Slovakistan, ma velku sancuu, ze sa mu aj nieco z tu uvedeneho podari.
1/1