Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovensku sa darí, Fico avizuje druhý sociálny balíček

17. 5. 2015   666
Za všetkým zlom vo svete hladaj USA a iluminátov u nás Fica a jeho oligarchistickú bagáž
17. 5. 2015   anonym
Fico potrebuje rozdavat chudobnym, aby sa nenasrali a neroztrhali ho v zuboch, ako by si zasluzil. Krmi ich tym, co poberie tym, co sa snazia (vypalne za pravo platit dan, stredna trieda uz fakticky neexustuje, lebo s anemoze branit, podnikanie krachuje na vrazednych odvodoch). Ukoji tupcov, citlive skupiny, darmozracov a neprisposobivych a my to zasa zatiahneme. W+V spievali: hej pane krali, nebuyd liny, vem hadry a pojd mezi lid, panove, sami jste si tim vinni, ze buda z lidi vlky cini, ze nas proti vam zene hlad. Hlad nebude, vzdy nam da aspon trocha najest, aby sme sa naozaj nenasra---li a nesiahli jeho a jeho kumpanov a jemu podobnych aj s Elektrou z koze, ako by si zasluzili. Oni maju vzdy fintu, ako to spravit. Teraz uz im pomaha psychologia, masmedia, neurologia s psychologiou vnimania, proste, zblbnu masy a tie uz nikdy nepojdu strngat klucmi. Vlastne... kto vtedy chcel strkgat klucmi? Vtedy mali visiet svine ako Bilag tohto naroda so statnou vilou na Timravinej, Siroky Juraj - v 90 roku vasnivy komuniista a podobne svine z kandelabrov, nemali ani ist k lopatam, to len ktsi vrieskal na namestiach, alby ho neukamenovali, ako by si zasluzil. Teraz posielaju k lopatam nas a este si za to nechavaju rit bozkavat, lebo ved na tvoje miesto caka 30 inych...
16. 5. 2015   rozpravky co to tu pisu zas
Tak toto mohol len uplny debil napisat, ze Slovensku sa dari.
Ked sa budeme mat ako vo Svajciarsku tak potom moze pan premier povedat za sa nam dari. Teraz sa dari iba vlade/predhcadzajuc im vladam a novozbohatlikom okradat Slovensko. A socialne balicky su tu preto lebo buduci rok su volby, ze?
16. 5. 2015   anonym
Slovensku sa naozaj darí a tiež druhý socialny balíčk už je dávaný vákostav a mnoho iných firiem ale pracujúcich sa to netýka pracujú za almužny dôchodci aby nezdochli od hladu im prilepšili no je to obrovská hanba v celej europe toto je bananová republika moc majú v rukách tí ktorý nás zdierajú celé roky spodporov ich sluhov ako sú vlády a poslanci od roku 89 spôsobili miliardové škody záver treba vymeniť celú justíciu ktorá nekoná a všetkých ktorý sa angažovali od 89 roku do dnes dať tam kam dávno patria na šrotovisko djín zobrať ich na tr.zodpovednosť ich vina je preukázaná všetko smrdí od hlavy spravodlivosť tu nie prípad cervanová odsúdený bez dôkazov viny a stovky iných prípadov ktoré zapadajú prachom pre nekonanie justície ktorá zakrýva zločiny totality asi prečo tak koná je jasné kto tu vládne je jedno aká tu bola vláda poslanci sústavnými klamstvami a machynáciami sa držali moci aby nás okradli o národný majetok a zakryly zločiny totality do kedy do tedy až tu začne platiť zákon pre všetkých a moci sa ujmú ľudia ktorý nikdy nemali nič spoločné s totalitov ich deťmi tak ako je to doteraz alebo boli a sú zaviazaný totalite a bránia spravodlivosťi stvdením tak ako vietor fúka je z náme kto zradi jeden krát z radí i druhy a na slovakistane vládli a vládnu kabatnici od 89 roku ktorý čo slovo je lož sľubmi za každú cenu ako sa udržať u koryta a ku skutkom majú daleko preto je tu novodobé otroctvo a dôchodci žobráci ich vinov je to preukázané dobrí deň slovakistan
16. 5. 2015   anonym
Pokiaľ druhý sociálny balíček pomože ľuďom, prečo nie. Ale zatiaľ je pravda taká a mám to "vlastnoživotne" oskúšané, že Slovensko si neváži ani svojich ľudí, ani ľudí ktorí sú schopní a niečo pre Slovákov urobili. Nežijem na Slovensku práve z týchto dovodov. Uvidíme čo nový balíček prinesie.
16. 5. 2015   Jozef
Pre pamäť: Nebol to náhodou pán Fico, ktorý ešte keď bol v opozícii, kade chodil, vykrikoval, že z čísiel sa národ nenaje? Žiaľ, tie jeho slová sú aktuálne aj teraz. Čo majú z toho tí, ktorí sa tiež pričinili o to, že sa SVK darí? Minimálne, zahanbujúce mzdy, hrozivá, vysoká nezamestnanosť, jedna z najvyšších, ak nie najvyššia v Európe, žobrácke dôchodky, zadĺženosť rodín, neistota, strach o budúcnosť. Takto sa Slovensku darí. Myslím, že tých balíčkov bude stále viac, lebo ľudia na Slovensku budú prežívať iba vďaka ním.
16. 5. 2015   apoliticky
suhlasim s tebou Jozef...hm...preco chce ,,druhy socialny balicek,, ? :-O ...no ked sa dari Slovensku...naco druhy socialny balicek... nedava to logiku... pravda bude taka ako si napisal... slovaci drviva vacsina ziju z ust do ust a v strachu z buducnosti... najvacsia tragedia je ta...ze okrem SMERU...nie je koho volit...SDKU, KDH, SAS...ved tito tu uz su od roku 1989...a nic so Slovenskom nedokazali...okrem toho ze narod zapredali a Slovensko rozpredali... Nie je ,,osobnost,, ...ktorej by na srdci zalezal osud Slovenska...a to je tragedia... SIET( nahrada SDKU), SKOK, NOVA ...ani snad netreba tu rozpisovat...v nich su stratene politicke existencie, ktorym ide iba o ich osobny prospech...to spozna aj deviant z osobitnej skoly... cize niet koho volit... kto by ozaj zmenil zivot na Slovensku k LEPSIEMU !
15. 5. 2015   anonym
No, určite by sa dali urobiť pozitívnejšie kroky, ak by do rozpočtu ročne pribudlo cca 10 miliárd čo ako zisk ide do zahraničia z predaných strategických ziskových podnikov Dzurindom a jeho kumpánmi !
16. 5. 2015   Fero BA
Jediný komu sa dá v súčasnosti veriť je danko z novej SNS, ktorý nemá žiadne maslo na hlave a má rozumné názory a snahu pomôcť Slovensku. Súčasní politici sa ho snažia zdiskretizovať tým, že sa pridá ku Smeru čo sú však bludy.
17. 5. 2015   anonym
stacilo b, aby pociatkovych 300 a kalinakovych 800 firiem atd. nedostavalo predrazene statne zakazky
15. 5. 2015   666
Fico sa správa ako cisár rozdáva kde tu po dedinách, ale nie zo svojho. Jeho balíčky sú nesystémové debiliny. Dúfam, že v marci skončí. modrí su tiež koko... Jediná volba je nová SNS na čele s Dankom. kto tvrdí, že sa spriahne s Ficom je klamár. Zatial je to jediná volba ostatní na scéne sú skorumpovaní zlodeji.
15. 5. 2015   Really?
Slovensku sa dari??? to co zase ma byt? "Vláda sa chce podeliť so slovenskou verejnosťou,"
Ked sa chce podelit, tak nech prestane kradnut a posuvat zakazky svojim chlebodarcom a nech to urobi ako Gaddafi v Lybii...jaj, som zabudol ze vlastne preto ho dali odstranit lebo Lybia nezapadala do vzorcu Kapitalizmu, mali sa lepsie ako Europania. A Fico sa boji zeby sa mu mohlo stat podobne, tak ide nahlas vykrikovat ze sa ide podelit ,, o omrvinky, lepsie povedane micro omrvinky''
No ved ale hlavne nech ho zas Slovac voli a potom zas bude nariekat dalsie 4 roky.
Nehovorim ze treba volit modrych, iba konstatujem Ficov populizmus.
Treba podporu podnikania, maleho nie nadnarodne firmy, znizenie odvodov pre zamestnancov a zamestnavatelov, vymozitelnost prava a potom sa mozno zacne Slovensku darit.
1/2staršie