Názory čitateľov


Názory k článku:
Slováci si v bankách ukladajú viac, dôverujú najmä termínovaným vkladom

31. 8. 2015   Abdul09
Dobrý den Vážení zákazníci,
Táto správa je pre ludí, ktorí potrebujú pôžicku konkrétne znovu vybudovat ich životy. Hladáte pôžicku reštartovat svoje cinnosti, ci už na projekt alebo kúpit byt, auto alebo akékolvek majetok nevyhnutný, ale že je na ciernej listine, alebo súbor bol odmietnutý vaše bank.We rozdávat úvery fyzickým osobám v rozmedzí od 2000 eur k 300,000.00 eur, niekto schopný splnit podmienku za úrokovú sadzbu vo výške 3% rocne, bez ohladu na oblasti, ktorou sa v e-maile : abdulhamidfinance@g mail.com
Údaje žiadatela
* Meno žiadatela:
* Adresa žiadatela:
* Krajina:
* Mesto:
* Pohlavie:
* Stav:
* Vek:
* Vyššie Úveru:
* Pôžicka Trvanie:
* Mesacný príjem:
* Povolanie:
* Tel:
* Mobil:
* Pocet otázok:
* Hovoríte anglicky?
* Už ste použili predtým?
* Úcel úveru:
ocakávame vašu urýchlenú odpoved.
S pozdravom,
Mr. Abdulhamid
11. 5. 2015   Financie INAK
Práve o to ide, že v banke sa predsa peniaze nezhodnocujú, tam len ležia a strácajú hodnotu. Peniaze sa majú investovať na kapitálových trhoch, do nehnuteľností, do komodít a nie na rok do banky za 1,8% mínus daň. Fakt nechápem !
10. 5. 2015   anonym
aspon vidiet kto vie co ma robit ze bakam dat co nejmenej.Len nech si Sovakistanci davaju este viac sa nepoucili ze peniaze nemaju hodnotu a v bakach uz vobez iluzia cisel na Monitore... :))))
10. 5. 2015   EUROBORDEL
DO VUB,CSOB NIKDY!!!!!!!!
7. 5. 2015   anonym
DO BANKY NEDAM ANI CENT
7. 5. 2015   Jozef
Vysvetlím.Na Slovensku si občan sporí hlavne s existenčného dôvodu, obáva sa zajtrajška, lebo nevie, kedy príde o prácu. Je rozdiel, byť robotníkom na SVK, alebo napr. v Anglicku. Na SVK je občan nútený sporiť si keď napr. ochorie, lebo z nemocenskej nevyžije, je nútený sporiť si na dovolenku, na zariadenie, na byt, na starobu, skrátka zodpovedný človek musí sporiť stále. Napr. v Anglicku, alebo v ktoromkoľvek podobnom štáte občan sporiť praktický nemusí, lebo keď chce prácu si takmer vždy nájde a tá ho slušne uživí, resp. nemusí sa báť o existenčné problémy. Vie, že štát sa oňho postará, keď si založí rodinu, postará sa oňho v chorobe v starobe a pod. V Anglicku je neprípustné, aby Angličan v exekúcii prišiel o strechu nad hlavou, aby skončil na ulici, toto je dovolené iba v štátoch podobných SVK.
7. 5. 2015   anonym
Vlož si svoje úspory pre deti do vub v nr a máš po úsporách, či sa tomu hovorí flexipoistenie = tunel vub generali, alebo odrb banky. veselo-veselá vie o tom čo povedať, špina
7. 5. 2015   anonym
Tak že, zadlženosť obyvateľstva klesá ? - dajte sa vypchať s týmito PR článkami. Štatistiky jasne hovoria, že cca 80% obyvateľstva žije z ruky do úst.
7. 5. 2015   Lolo
Tieto indicie su dobre ako dva indikatory..
Za prve, je mozne zaviest aj jednorazovu bankovu dan, ako na Cypre, pretoze Slovakistanci si vedia robit uspory v bankach.
Za druhe, je to indikatorom spravania Slovakistancov, ktory si okrem toho, ze volia svojich vyvolenych, ako Smer, zasluzia si iba doverovat bankstrom.
1/1