Názory čitateľov


Názory k článku:
Chcete byť milionárom? Tri kroky ktorých sa držte, aj keď máte omnoho nižšie ambície

28. 8. 2016   Blind Man
Milionárom nechcem byť! To je veľa starosti, kvôli málo peniazom. Ale miliardárom ÁNO!!!
5. 5. 2015   Jazvec
A este si kupte statne dlhopisy.
Maximalne plytky clanok...
9. 7. 2016   apoliticky
totalne sprosty clanok...ani som ho nedocital do konca...skoda komentovat
5. 5. 2015   7116
Viete kedy žena vie urobiť s chlapa milionára???
Keď bol MILIARDÁR:)
to iba tak, na odĺahčenie:)
4. 5. 2015   anonym
NO TAK NATO LEN 3 SLOVAKISTANSKE RADY.
1.ZOBER STATNU ZAKASKU A PENIAZE ZA NU.
2.NAJMI FYRMI CO TO ZA TEBA UROBIA
3.NIC IM NEVIPLATIS
NO A STE NA BAHAMACH .... :))))
15. 5. 2015   roxor
4.Naučíme sa pravopis a prestaneme sa operiať o shift pri písaní !
4. 5. 2015   anonym
Prvý a základný krok :vyhnúť sa vub a generali v nr!!! O 4 ročné úspory som vlani prišiel vo vub v nr, kde pri predčasnom rušení flexipoistky v generali podáva pracovníčka vub banky zavádzajúce a klamlivé informácie,používa nekalé praktiky a vidinou provízie z mojich 4000€ vložených v hotovosti mi bolo vyplatené 1050€. To všetko pod ochrannou rukou vedenia banky. Ak by som dostal korektné info, určite nenechám banke takmer 3000€, hoci mi slovne bolo povedané, že mi bude vyplatená oveľa vyššia čiastka. Veselo - veselá užite si ich, hanba. Neodporúčam!smradi
15. 5. 2015   roxor
Prepáč ale odkedy poistenie zhodnocuje vložené prostriedky ? Poistenie je na to aby platilo ak sa ti niečo stane a ak sa nestane niečo ti vyplatia ale zabudni na to, že to bude toľko alebo viac ako si vložil. Tiež som sa takto nerozumne popálil na životnom poistení od Kooperatívy, kde mi po 11 rokoch vrátili 2/3 z vloženej sumy. Ale bol som mladý a hlúpy a nechal som sa nahovoriť.
9. 7. 2016   apoliticky
tak ti treba ked si somar...a spoliehas sa na to ze ti bankstri daju zarobit a zbohatnes na nich !! ...nikto nikdy nezbohatol ked mal ulozene v banke ! poznam pripad jednej babky...dala si v sporitelni v roku 2000 ulozit na terminovany vklad v mene USD sumu 2000 dolarov cize v korunach v roku 2000 vlozila 100.000 SKK...kurz dolara bol vtedy 50 korun ! ...no a v roku 2005 rusila terminovany vklad... a vyberala 2.500 dolarov !! ...najprv sa babka potesila aj pracovnicka sporitelne jej blahozelala :-)) ...babka zasla k pokladni a zamenila dolare za slovenske koruny...kurz bol 28 slovenskych korun za dolar...cize jej na ruku vyplatili 70.000 SKK ... aj starej babke doslo ako ,,bohovsky,, zarobila...za 5 rokov v banke MINUS 30.000 SKK...prislo jej zle hned...a davali jej vody pit !
4. 5. 2015   Lolo
Len poznamenam na okraj asi tolko...
Ano rady su dobre, ale cely svet je proti tomu, co znamenaju tie 3 kroky.
Ak zijete v Slovakistane, nemat ucet v banke, je takmer trestny cin. Platit cash a vyjednavat cenu (napr. bez DPH) alebo skratka lavirovat pri kazdom nakupe, uz trestne je uplne.
Standard a nadstandard, to je velka otazka, najma pre slovakistancov, ktory svoj zivot podliehaju klamu, ze zobratim si uveru na kralikaren za strasne peniaze, je nutnost.
Skutocnost je ale taka, ze keby sme byvali len tak, ako mame prijem, zije 70% slovakistancov v maringotkach, karavanoch, roadhouse, alebo zahradnych chatkach.
Zakon je u nas neuprosny, na taketo byvanie u nas nedostanete trvaly pobyt a na podobnu mobilnu obyvatelnu unimobudu, nedostanete popisne cislo, nebude vam chodit posta, ani na obecnom urade vas nebudu mat radi.
Je to zakon, namiereny proti kocovaniu z pred prvej republiky, aby sa zabranilo vyssej pracovnej mobilite.
Na rozdiel napriklad od Britanie, kde ludia si mozu aj prenajat pozemok a ked si tam odstavia, alebo dovezu mobilheim, mozu si to prihlasit, aj ako trvaly pobyt.
Iny kraj iny mrav..
Investovanie v Slovakistane je kruto zdanene a zodvodovane, je to velmi nerentabilne, staci si pozriet na to, aky zaporny urok nam vytvori DSS, alebo ako dopadli kampelicky, typu BMG, alebo AGW.
Peniaze v banke su vo vatsom nebezpecenstve v EU, ako doma v matraci. Staci si pozriet na jednorazovu dan na Cypre, ktory je clenom EU a clovek horko zaplace.
Takze skratka Slovakistan a vobec ta nasa krajina rodna, je predurcena, len pre otrokov, kto chce byt milionarom, musi spekulovat aj nad tym, ci splachne po zltej, alebo az na hnedu, aby nejaky drobak usetril.
4. 5. 2015   luboslav
No tak toto sú teda rady !!!!!! Vôbec sa totiž nečudujem že toto splodili na topkách
4. 5. 2015   ľuboš
mulionarom asi nie, v eurách isto, ale v SKK v pohode..:)
rady sú to nie zlé, aj mna fascinuje, ked mladý býva u rodičov, zarába 1000 eur a pred bytovkou Mercedes S , ojazdený, na leasing...:)
to iba ako príklad. príp. dovolenky na splátky.
4. 5. 2015   Jozef
Tieto kroky sú už dávno prežité, mňa by zaujímali kroky pána Váhu, ako sa stať miliónarom.
4. 5. 2015   apoliticky
presne tak... aj mna by zaujimalo...,,ako šetrenim,, ...zbohatol napriklad pan Široky...autor clanku zrejme trpi demenciou...ak taketo hluposti tu napise...vraj sporit a budete milionari... pekne som sa pobavil ,,zavcas rana,,
4. 5. 2015   Miloš
Nuž tu ide i princíp, dodržiavanie finančných zásad. Potom sa bohatstvo same prihrnie.
4. 5. 2015   Jozef
Vieš čo Miloško, nemudruj.
1/1