Názory čitateľov


Názory k článku:
Špekulácie v Aténach: Odvolajú ministra financií Varoufakisa?

27. 4. 2015   Pali
Dosť by ma zaujímalo, aký je minimálny dôchodok v Grécku.
27. 4. 2015   Member
Radšej ani nechci vedieť, malo by to zlý vplyv na tvoj zdravotný stav!
28. 4. 2015   mega
minimalny dochodok (ktory v grecku nikto neberie) je 200 eur. Priemerny dochodok bol minuly rok cez 1600 eur...
27. 4. 2015   anonym
TO JE CELE KOMPLOT! EU ho chce odj . ebat aby im neprekazal! Je to doneba volajuce!
28. 4. 2015   jozo
niekto asi odj . ebal tvoj mozog z tvojej gebule... EU je u prdele kto tam je - ci nejaky pomateny komunista, fasista alebo nebodaj ty.
EU sa stara o to aby priznali svoj problem a zacali ho riesit. Grecka strategia obvinovania kazdeho kto im pozical lebo oni o pozicku poziadali a teraz veritelov vinia zo svojej zlej situacie kedy pozicane peniaze prezrali, rozhadzali a nemaju ich z coho splatit - to je do neba volajuce!
Na jednu stranu kricia ze za problemy moze kazdy okrem grecka (hlavne veritelia) ale bez okolkov natahuju ruku za dalsimi peniazmi. Hrdy narod by to nikdy nespravil. Priznal by si chybu a sam by sa postavil na nohy. Povedal by si - mame problem, podme ho riesit. A nie ako grecko ktore si zvyklo na nejaky standard kedy dlhy za nich plati niekto iny - naprikald aj slovenski dochodcovia so stvrtinovymi dochodkami.
Tak sa zobud, a vylej ten hnoj z tej bubliny ktoru nosis na krnu.
27. 4. 2015   URBAN
Už sú nemecké banky a frncúzke zachránené nakolko dlhy Grékov sú ručené Slovákmi ako ručitlmi nech somáry platia za Grékov ved politici spáchali ekonomickú vlastizradu na chudobných Slovákoch ktorý ručia za cudzie Grécke dlhy. To je moderné na Slovensku lýzať ryte EU.
27. 4. 2015   Member
Ľudia, ktorí nechodili do školy, by sa mali zdržať komentárov na odborné témy. A čo sa týka ekonomickej vlastizrady, tú nespáchali politici, ale Slováci sami na sebe, keď húfne volili Fica, ktorý sa netajil tým, že presadí, aby sme sa za grécky dlh zaručili, tak neprekrúcaj!
28. 4. 2015   tetra
nezabudaj ze radicovej vlada padla kvoli tomu ze odmietla sa zarucit za dlhy grecka. Potom dobehol Ficko a prve co urobil este pred volbami - pomohol prijat zakon ktorym ozobracil slovakov tym ze sa poslala miliarda eur (pozicana u nemcov) do grecka.
A co sa stalo? Greci miliardu pouzili na splatenie dlhu u nemeckych bank a nevideli z nej ani cent. Vysledok: Nemcov to nic nestalo a zmenili veritela z insolventneho s mizernymi vyhliadkami na toho ktory poctivo splaca. A splacaju to chudaci slovaci svojimi minimalnymi mzdami a minimalnymi dochodkami.
27. 4. 2015   ha, ha, ha
nepohodlny musi byt odstraneny predsa
1/1