Názory čitateľov


Názory k článku:
Bude Fínsko prvou krajinou, ktorá opustí eurozónu?

26. 4. 2015   Dan BEE
Náš automobilový priemysel, to fakt myslite vážne??? Naši sú len tí otroci, ktorý tam robia za smiešne mzdy a otrokári robia exkurzie pre iných otrokárov, a ukazujú ako si nás za naše peniaze vycvičili.
Nokiu si vybudovali Fini sami od základov.
Čo sme vybudovali my???
27. 4. 2015   anonym
čo sme vybudovali, už nevlastníme, alebo to neexistuje. Vďaka našim vládam od 89. Hlavne, že máme teraz banány a môžme cestovať - za prácou.
29. 4. 2015   Sekeres
ja hajzlaku je udajne dostatok. ..ja neviem, ja na neho nemam, pouzivam reklamne letaky...najradsej mam kaufland, nie je kriedovy a je dostatocne velky...na rozdiel od tesca
26. 4. 2015   euroass
NAKONIEC TEN BORDEL zvany eu opustia vsetci a nackovia z Nemecka iba zhasnu svetlo!
26. 4. 2015   anonym
Tomu sa hovorí pud sebazáchovy....
26. 4. 2015   Jozef
Na starnúcu populáciu by som sa moc nevyhováral, lebo tento problém máme aj my a aj ďalšie štáty sveta. Ale. Všetky, teda takmer všetky krajiny sveta a aj tie najvyspelejšie, sú tak neskutočne zadĺžené, že sa z tých dlhov nikdy, ale nikdy nevyhrabú a dlh bude iba na papieri a bude sa stále zvyšovať. Koniec koncov, štáty ani nemajú záujem dlhy znižovať a určite raz príde chvíľa, že tie dlhy sa nebudú vedieť ani spočítať a nastane to, že sa dlhy všetkých krajín sveta anulujú a začne sa zadlžovať odznova, alebo príde k tomu najhoršiemu a to je to isté....
26. 4. 2015   Naozaj?
pre:rrr!Čítať tvoj názor,že v podstate za všetko môžu dôchodcovia,je len nedostatočne vyvinutý mozog u Teba.Aj na Slovensku sa všetko zvaľuje na dôchodcov.Ale...kto ide na starobný dôchodok,ten si odpracuje potrebný počet rokov,podporuje ekonomiku štátu a zarobil si na dôchodok.Pamätaj/as i/ aj ty budeš raz dôchodca.Ale pozrime sa na inú vec:koľko sa narodí aj u nás detí,ktoré sú choré.musia byť v stálej starostlivosti-jede n z rodičov viacmenej nepracuje,deti dostávajú finančnú pomoc,štát dáva na rôzne pomôcky,koľko je chorých detí na onkologické nemoci,nikto nesleduje štatistiku.Koľko detí sa nachádza v "polepšovniach"?veľ a.Nedávno jeden riaditeľ hovoril:máme 48 chovancov,ale aj 48 ľudí k tomu-vychovávatelia ,kuchárky a pod.Strava musí byť vyvážená,inak ná američania roznosia na kopytách.Vyhovárať sa na dôchodcov môže len blbec.
26. 4. 2015   koksarsta
bol cert dlzny eu vsetko odjebu novodoby otroc a banda darmozracov sa smeje a kradne veselo dalej platy maju ako keby robili 60 hodin denne
26. 4. 2015   anonym
Pekne to pokračuje a to by chceli prijímať ešte do EU Ukrajinu a Turecko. To už by bol totálny krach.
26. 4. 2015   Igor
Ved vystúpia z EU budu figu vyvazat o EU, EU žiadnu krajinu ktorá vystúpi nepustí na svoj trh.
26. 4. 2015   anonym
Nie v prípade, ak vystúpi z EU viac krajín. Fínom nespôsobilo problémy Grécko, ale postupy EU, MMF a ECB.
26. 4. 2015   rrrr
a kto este vystupy? Grecko? :-D To si fini pomozu...
Evidentne si necital clanok - inak by si nepisal take keketiny. Prepad hospodarstva sposobil prepad nokie ktora sa pred 8mimi rokmi podielala na HDP 4mii percentami. Styri roky dozadu to bolo 1.6% a teraz su to desatiny percenta.
Dalsia vec je prepad demografickej krivky - malo ludi v produktivnom veku a naopak vela dochodcov.
Povedz mi teda, nokiu zruinovala ECB, MMF a EU? Aj velky podiel dochodcov im vyrobili tieto tri institucie? Az budes nabuduce drystat hluposti, tak aspon tak aby mali hlavu a patu a boli aspon trochu realne a nie uplne vytrhnute z reality
26. 4. 2015   saparat
EU je nevydarený projekt, v súčasnosti totalitne riadený z Nemecka. Rozpad a vystúpenie viacerých štátov je stále viac reálny. Ak to niekto spustí (napríklad Fíni), zostane v EU len Nemecko s Litvou a Estónskom.
26. 4. 2015   vercajk
to su pekne hluposti. EU nie je sice vydareny projekt, ale to o com sa pojednava je EMU a nie EU (ak vies aky je medzi nimi rozdiel)
Navyse kym to bude nemecko financovat, nikto z neho nevystupi. Finom poslu par miliard eur, grecko vykopnu a ostatne krajiny budu cusat lebo bez eu/emu by na tom bol 10x horsie
29. 4. 2015   Sekeres
alpinske germansko (rakusko/bavorsko/. .) nic nefinancuje, iba profit z projektu EU prerozdeluje a cast vracia spaet aj to vacsinou do infrastruktury...kt ora za 20 rokov bude uz sluzit iba jej masinerii.
7. 5. 2015   xxx
Aj Angličania majú už dosť EU. Celá EU je piramídová hra. Najviac profitujú Nemci a Francúzi a zvyšok na úkor nich trpí. To čo mi dáme na drevo do EU ledva vyberiem cez eurofondy. O eurofondoch škoda hovoriť - to je čistá korupcia, čiže našu krajinu celý ten špás s EU pochoval.
26. 4. 2015   .ABC
Prepad demografickej kriky? Oroti ktorému obdob Štandardne sa na Slovensarodí ročne 60 tisíc detí zomrie 55 tisíc ľudí. Ktorí dôchodcovia prekážajú? Starobní, invalidní, predčasní a vlastne čo s nimi? To už nikto nenapíše koľko rokov na ten dôchodok pracovali. Nestačí pôrodnosť -Slovensko nikdy nebude mať nulovú nezamestnanosť. Nikomu neprekážajú plné väznice, narkomani, ochlastom transplantujú zo spoočných peňazí pečeň a už chýba len to, aby dôchodcom odoberali orgány.
26. 4. 2015   DanBEE
EU je zdochlina. To je tak 500 milionov ľudi a ubúda. Koľko je vo svete ľudi???
1/1