Názory čitateľov


Názory k článku:
Sociálni partneri začali diskutovať o reforme dôchodkového systému

24. 4. 2015   Lolo
Asocialny partneri, skratka musia pripravit dochodcov, najma tych buducich na to, ze skratka peniaze nebudu.
Prostriedky su rozne, napriklad statny bankrot.
Nasledne nam to uz nepovie vlada, alebo kleptokrati, ze sa mame ist past, ale nutena sprava a bankstri.
Jedine co ako napravu spravia nasi bratia z Europskej unie, ze nam sem budu vozit humanitarnu pomoc v podobe preslych potravin. Kedze primarne pojede o uz dochodkovo necinnych, ktory asi tazko najdu pracovne uplatnenie, budu saturovany v tabore smrti, zvanom Slovakistan.
A naozaj, vemi malo staci na to, aby sa podobny scenar stal skutocnostou, vid napriklad Grecko.
Byt funkcna krajina, ked nema dostatok hotovosti, napriklad pre vyplatu dochodkov, je to rozhodujuci faktor. Aj keby dochchodcom davali dlhopisy, alebo zmenky, tych sa ako pasivneho prijmu nenajedia.
Rychlost rozkladu a podobneho blbeho scenara, je 3-6 mesiacov, maximalne 4-5 rokov, ak je proces bankrotu tlmeny.
V Slovakistane staci 5x podobna kauza, ako je VAhostav a statna kasa je prazdnejsia, ako sme schopny si pripustit, ku tomu staci nejaka povoden, krach vatsieho podniku polostatneho, pripadne zimna odstavka plynu tranzitneho do slovakistanu a sme na tom este horsie, lebo my nemame ani more, ani olivy, ani pomarance a kurit musime 6 Mesiacov.
24. 4. 2015   mlyno
Voliči Smeru strčte sa do ri.i aj s vašimi sociálnymi balíčkami a vianočnými dôchodkami. Sú to len nesystémové pokrytecké prostriedky na zalepenie očí pre Ficoovcovoličov. podporovatelia goríl traste sa dojde na Vás.Avšak netreba zabúdať aj na druhú vypečenú bagáž tzv. modrých, ktorí rozpredali zlaté vajcia Slovenska za smiešne judášske groše a teraz odtekajú dividendy do daňových rajov. Ešte treba odrbať o posledný groš dôchodcov a je vymalované. Nádej pre Slovensko prinesie snáď nová SNS očistená od Slotu.
24. 4. 2015   bingo
prestante kradnut a bude aj na dochodky banda spinava-vsetci od roku 1993 ste len rozkradali tento stat.Povesat vas treba za tu zlodejinu!!!
24. 4. 2015   saparat
Dzurinda urobil reformu dôchodkového systému, ktorá stala stovky miliárd slovenských korún... výsledok je, že treba spraviť ďalšiu reformu dôchodkového systému. To je vtip? Už nevedia ako nás okrádať? Majú málo. Boa, nech sa sem zase vrátia rusi, lebo predajú aj naše obličky.
24. 4. 2015   Miro
Robil to Dzurinda aj Radicova. Cielom bolo privatizovat socialne fondy statu. Co sa ciastocne podarilo. Druhy pilier nie je nicim inym ako tunelom socialnych fondov statu. S pozdravom.
1/1