Názory čitateľov


Názory k článku:
Sociálni partneri začali diskutovať o reforme dôchodkového systému

23. 4. 2015   Lolo
Mam z toho dojem, ze asocialny partneri, riesia dilemu, takmer ako z Hamleta, platit, ci neplatit? Problem je inde.
Najst vinnika, ked na dochodky nebude, skor, ako sa vinnikom stane.
Priklad Grecko.
Tam su presvedceny o tom, ze maju male dochodky a znizt im mozu velmi tazko. Rovnako zvysovat vysoke dane a poplatky vlada odmieta.
V Slovakistane staci ludom vysvetlit (uviest na prvau mieru) alebo ako to nas p. priemer hovori, pred tym zas dostaval mafuko signaly, ze proste na dochodky nieje, choddte sa past.
23. 4. 2015   MV
Celé je to nejaké zahmlené. Ak si môžu ľudia platiť dobrovoľné pripoistenie, nepotrebujú solidárne schémy. Tie tiež uviazli napríklad v takzvanom vianočnom príspevku na tom, že tí, ktorí dlho pracovali nedostanú nič a tí, ktorí brali čierne mzdy, boli v base alebo jednoducho nechcelo sa im pracovať sú v objektíve solidarity a čakám, kedy bude aj eľkonočný príspevok. Tu je potrebný udržateľný systém výpočtu dôchodkov.
23. 4. 2015   mlyno
Možno by nebolo treba siahať na dôchodky keby vláda nesponzorovala oligarchov, keby sa spravil poriadok u nenažraných starostov a poslancov miestnej správy, zrušili by sa štátne nič nerobiace príspevkové organizácie, kde sú zamestnaní rodinní príslušníci politických papalášov, zoštíhlil by sa štátny aparát a počet poslancov, zabránilo sa korupcii, ale to by sme museli mať politikov, ktorí nemyslia len na svoje vrecká a blaho svojej rodiny a takých momentálne nemáme. s nádejou sa pozerám na novú SNS bez debila Slotu a moje sympatie má nový predseda p.Danko, ktorý keď ho počúvate hovorí k veci a v záujme Slovenska. Držím palce !!!!
23. 4. 2015   anonym
plne suhlasím a ešte vyplacanie dôchodkou ciganom ktorí neodplacovali ani 1 deň.
23. 4. 2015   Tomáš z BA
Nebol som fanúškom SNS, ale pán Danko sa zdá byť férový a budem ho voliť
23. 4. 2015   Milan
Tiež som mal možnosť prvý krát vidieť pána Danka a bol som milo prekvapený jeho rozhľadom. myslím,že takýchto ľudí Slovensko potrebuje a tie staré zrúdy ako Kaník,Mikuš,Fígeľ,k torí si spravili z poslancovania celoživotné zamestnanie.
23. 4. 2015   eurobordel
TAK TAK.. REFORMY TREBA! A zacneme od obcanov ako inak..Odchod do "dochodku" posunieme na 70rokov a tiez z neho pekne uberime aby slovensky dochodca nebol prilis rozkokoseny! Myslim ze max dochodok 200e bude tak akurat co vy nato?
23. 4. 2015   omen58
Ano, a este by bolo dobre zariadit aby sme pol roka predtim,tak nejak otrcili kopyta- nech nevyciciavame tych chudakov v parlamente,na sudoch a p.
1/1