Názory čitateľov


Názory k článku:
Malí veritelia Váhostavu-SK zoberú ponuku štátu na kúpu 50 % dlhov

23. 4. 2015   logos1
A co tak vymahat vyplatene peniaze zo schrankovych firiem ?
Lenze to uz socialni politici, majitelia tych schrankovych firiem, povazuju za svoje, tak toho sa nevzdaju. Takze nakoniec to dopadlo tak, ze predsa len zivnostnici pridu o svoje peniaze a ten co to sposobil si pije colu na Bahamach.....
Akcie Vahostavu su na nic, radsej nech vezmu tych 50% od statu, ale
23. 4. 2015   anonym
Fakta sú jasné hodnotením váhostav má majetok asi už len 60 percent dlžny je asi štyricať percent čo znamená v skutočnosti je už majiteľom len dvadsať percent majetku teda menšinovým vlastníkom zo zákona a nemá právo vo firme ďalej rozhodovať skutočný majitelia sú veritelia zo zákona a bez súdneho konania môžu prebrať vedenie firmi čo je de fakto preukázané
po tomto spoločnom postupe a spolčení môžu dokončiť rozrobené zákazky keď do čela postavia svoje nové schopnejšie vedenie
druhá možnosť veriteľov je žiadať súd aby rozhodol o okamžitom zaistený majetku za účelom jeho dražby čím môžu veritelia získať svojich stodvadsať percent ktoré im podla zákona patrí súd v náveznosti musí vypustit s chrankové firmi z konania ktoré sú nejasným subjektom vo veci a prečo je jasná odpoveď čím nastane krach a zánik firmi váhostav pítať sa treba ako je možné krachujúca firma získava štátne zákazky a je pritom v krachu kto všetko za tým stojí keď silov mocov ju chú zachrániť v krachu a kopú okolo seba a hádzu vinu na iných a svoju nechcú pripustiť je jasné slovakistan je banánová republika kde zákony platia len a len pre chudobu už dávno by obyčajný pracujúci človek súdom mal zobratý majetok a tu vidíme ako neskoro konala prokuratúra a pritom dlžoby vahostavu sú dávno známe celému slovakistanovi kde je chyba je to chyba pracujúcich ktorý volia stále tých istých ktorý si myslia môžu všetko a nič sa im nestane do kedy slovač ponúknutých 50 percent je výsmechom celého slovenska na to fakt mohol dôjsť len človek a jemu podobný ktorý majú na hlave maslo neschopný zákonom chrániť pracujúcich slovenska keď určili minimálnu mzdu spôsobil slovenský dôchodcovia sú žobráci dokonca ich dotoval potravinami ako keby tu bolo po druhej svetovej vojne čo k tomu dodať sú to zradcovia hodniot jedno rozprávajú konajú úplne inak vždy proti pracujúcemu ľudu a sú to všetci volený od 89 roku do dnes záver je jediný slovensko musí riadiť pracujúca trieda ludia ktorý vedia čo je práca aký je tvrdý chlebíček a nie ľudia ktorý konajú od stola nevediac čo je fyzická práca akú má hodnotu a ktorý nezodpovedajú za svoje činy pretože vždy to postavia na uroveň však to je politická zodpovednosť čo je vysmech zákonov slovakistanu každy za svoju prácu je zodpovedný a najme keď je zistené skutok sa stal dobrý den veritelia hlavy dokopi a nedať sa opiť vidinov sľubmi ktoré smerujú ako vás oklamať učičíkať asi prečo na todôjdite sami rady s Te dostali tak rozmýšlajte
23. 4. 2015   Jozef
Je nešťastím pre občanov tohto štátu, že sú okrádaní so súhlasom tých, ktorí by ich mali chrániť pred zlodejmi. Zlodejská firma Váhostav by si mala zobrať úver, poplatiť svoje záväzky, tak ako to robí každý seriózny človek, podnikateľ, ktorý ma dlh. To je najlepšie riešenie, ako sa dostať z toho marazmu, do ktorého sa sami dostali svojou chamtivosťou a nenažranosťou. Ten p.Blaho, ten už toho dosť natáral, prečo by sa menšie firmy mali vyznať v právach a povinnostiach zlodejských firiem, nato sú takí, ako je on sám a hlavne naše nezávislé súdy a politici by mali na to dohliadať a tých malých chrániť. Ja určite by som rád nebral 50%, tak isto, ako štát nezoberie rád 50% z daní, tak isto ako aj plynári, energetici a p. radi nezoberú 50% z faktúry za energie, také drísty nech si nechá pre seba, alebo nech to povie priamo im do očí. To, čo oznámil hovorca pána Širokého o tých 49% je výsmech ľuďom do tváre, lebo po prvé, 49% je ako 0%, lebo termín nie je daný a po druhé Váhostav-SK bude Váhostavom-SK iba dotiaľ, dokedy sa bude dať vyciciavať štát. Keď to raz pominie, pokojne sa zasa premenuje hoci aj na Druhú tunelársku a 49% si veritelia môžu dať "za klobúk"
22. 4. 2015   Lolo
Je zaujimave, ako v Slovakistane, funguje kleptokracia.
Ten, kto vykonaval pracu a nedostal zaplatene, je vlastne vinny a za trest dostane, len polovicu. Je to vlastne, ako by za pracu a spoluvinu, dostal 70% pokutu. Pretoze s toho este musi chce, nechce odviest dan. Ten kto pozical, najma ludomilny a socialne spravajuci sa bankstri, dostanu za spoluvinu len 15% pokutu, ak vobec nejaku a ty co sa na tom nepodielali, teda mlcali, t.j. ovcania a otroci, zarobkovo cinny, odvody a dane platiaci sa na cely problem poskladaju z toho, co by mali byt verejne financie.
Vinnik je jasny a potrestany, aj bez sudu a Kleptokracia, kradne dalej. Ziadna korupcia, ani protizakonne jednanie v tom nieje, len podnikanie, na hrane zakona, ale stale v jeho medziach, nejde uz o predrazovanie, alebo o ulievanie si zisku do vlastnych vackov, ide o doslovne zdieranie a likvidaciu, pracovne aktivnych zivnostnikov. Ak by podobna situacia nastala znova, uz je vlastne vytvoreny model riesenia.
To sme uz definitivne odpiskali aj kapitalizmus, mame tu novodobe otrokarstvo aj z pracovnymi tabormi a putovnymi gulagmi, pod nazvom firiem, ako je Vahostav.
A uplne legalne v klude a bez emocii, sa to strati v smetisku dejin, ako CT a Paska, alebo Gorily a mnohe dalsie.
Tak si to pamatajte, Ovcania slovakistanu, ked budete prichadzat k volebnym urnam, ze hlas davate stale rovnakej bande darebakov, ktory takymto a mnohymi dalsimi sposobmi, zlepsuju zivot nam vsetkym.
A je jedno, ci su modry, cerveny, farebny, alebo sfetovany, ev. chodia na detektor lzi, alebo pracovali na benzinovej pumpe v USA, su rovnaky a maju jedinu potrebu, ulievat a kradnut, problemy zametat pod koberec a tvarit sa ludomilne, pripadne predvadzat guppensex v narodnej zrade, ako divadlo pre masy.
1/1