Názory čitateľov


Názory k článku:
Tesco vykázalo za minulý obchodný rok rekordnú stratu

22. 4. 2015   Bynk
Nj ked predávajú pod cenu aby boli konkurencieschopný, tak sa im nedivím. Len som zvedavý ako tú vojnu vydržia konkurenčné spoločnosti, a či ešte pôjdu z cenou dolu na úkor prvovýrobcov :-)
22. 4. 2015   Lolo
Vidim dlhy smutocny pochod, ako ked umrel sudruh Stalin...
Transparenty, vratte nam lacne hnile parky, ohavnu zeleninu, odpadky ako jedlo pre slovakistan, chceme tesco clubcard, sme verny, Nikdy do lidlu, Proletari su v TESCO, Nevadi nam, ze jeme hnoj od vas, S tesco na vecne casy a nikdy inak. Hniloba je proces, ktory nezastavime ani v potravinach, alebo take ludske.. Aj ked som dochodca, do Rakuska nepojdem, nemaju tam tesco.
Pripadne bojove hesla, vypalime Kaufland-Bilu, iba z tesca chceme stravu hnilu!
Nuz asi dobre hospodaria, ty TESCO travici.
22. 4. 2015   anonym
ty musíš byť veľmi nešťastný človek....skap do rána
23. 4. 2015   Lolo
Pokusim sa, do rana prezit. Ja nikomu neprajem smrt, ani nic zle. Ale ani uprimnu sustrast. Co ak niekto ma zo smrti napriklad svokry, sviatky hojnosti v podobe dedicskeho konania?
Preto sa zatial nebudem snazit robit nikomu podobnu radost, ani koli tomu, ze nejaky obchodny retazec ma nejaku rekordnu stratu. Koniec koncov, aj Baumax je na tom zle, zatvara predajne vsade, len v Slovakistane sa mu zazracne dari ako keby zazival konjukturu. Obavam sa, ze teda ani u nas asi nebude ziaden podobny pochod z transparentmi.
22. 4. 2015   kocúr
A čo na to slovenský Tescoľud? Musí to byť preň veľká rana.
1/1