Názory čitateľov


Názory k článku:
Gréci sú neskutoční pracanti, tvrdí to aktuálny prieskum krajín EÚ

23. 4. 2015   anonym
čo závidíte Grékom? že sa majú lepšie ako my? Skôr by sme my mali robiť všetko tak, aby sme sa mali ako Gréci.
23. 4. 2015   Lolo
Nemozeme sa mat ako Greci, ako som uz pisal, zijeme v inom podnebnom pasme.. vid nizssie.
23. 4. 2015   anonym
ten tvoj názor je asi najlepší, hlavne najpravdivejší. prečo ho musíš vnucovať, robíš to isté, čo vlastne na slovensku nechceme. DEMAGOGIA. Nezabúdaj, že nie sme všetci nesvojprávni ovčania.
22. 4. 2015   maris
To, že sú najdlhšie v práci neznamená, že aj najviac pracujú. Ak majú 3 hodiny siestu, tak sa nečudujem, že sú dlho v práci.
22. 4. 2015   whtt
ked grekom odpocitaju to co rocne prestrajkuju, zistia ze robia polovicku toho co slovaci :-D
22. 4. 2015   anonym
falsovali ekonomicke ukazovatele pred vstupom do EU, mozno falsuju aj vysledky statistik teraz.
22. 4. 2015   anonym
tam tiež boli do srač..ek vtiahnutí obyčajní ľudia, papalášmi a samotným bruselom. Tak čo sa čudujeme, že štrajkujú? Aspoň majú gule! Čo u nás isto nehrozí, všetko pôjde zas pekne po starom, naslubujú, pridajú 5Eur, znížia cenu energií, a sme väčšina spokojní. Zas zvolíme bastardov ovládaných schránkovými firmami.
22. 4. 2015   Lolo
Kto falsoval? Cely narod Grecka? Alebo to boli zahranicny auditori a bankstri, ruka v ruke z minulou vladou GR?
Je dolezite podla mna vediet, ze aj Slovakistan mohol falsovat, ale nejak nefalsoval.. taktiez zobrali zobracku krajinu aj z vtedy rozsirenou korupciou, ako potencialnu dojnu montovnu do NATO, EU a aj eurozony. Logicky nas mali poslat do kelu, ale my zme boli ukazkovo europsky, este europskejsi, ako europa. A sme dodnes. A ak dojde na lamanie chleba, este aj za to grecko zaplatime, nas odpustok za hlupost.
23. 4. 2015   anonym
ale falšovali a nie málo!!! Ojebávali pre zmenu, NÁS!!! A gréci, samotná chudoba za nič nemôže. Sú to isté, ako väčšina na slovensku.
22. 4. 2015   Lolo
Ono je to aj inak.
My mame zimu a leto, v GR maju horuce leto a studene leto, nanajvys jesen.
Existuje jedna taka studia, ze cim je clovek v studensom klimatickom pasme, tym viac sa snazi, pretoze od jari do jesene, musi makat na to, aby v zime mal cim kurit a zrat, no tam, kde je teplo, netreba kurit takato motivacia neexistuje. Predstavte si, ze by v slovakistane, stacilo v zime sa prikryt na miesto dekou, akorat paplonom, ziadne kurenie v zime, mazimalne tak z pece v kuchyni a aj to skor nie.
Ziadne zateplovanie budov, okna stacia jedno vrstve, aby moc nefukalo, ale nebolo by treba rozne somariny, ako zimna udrzba a podobne nezmysly.
Tak potom aj samotna aktivita a motivacia je mensia. Aj uroda je 2x rocne obilia a td..
V tom je velky rozdiel, medzi tu a tam.
Vidno je to aj v Talinansku, ze sever sa snazi a juh je chudobny, pritom vyrazny rozdiel, je len teplo na juhu a more a na severe pod alpami zima a sneh.
No a taky Rakusania, tam maju same Alpy a zimu aj v lete.
Tak necudo, ze su aktivnejsi a nechcu zamrznut..
24. 4. 2015   Member
Lolo netáraj! Bieli v Rhodézii a južnej Afrike nemali problém makať v oveľa väčších horúčavách, tak prečo ho majú Gréci?
22. 4. 2015   koks
vsak sa maju dobre cela eu ich dotuje u nas pracuje len vlada petnta jt a momentalne vahostav cigani atd...pracovna napln vykradacka od..89 roku slovensky otrok sedi a popija ako grek taky priesku asi robil brusel a euro poslanci dalsi ktory sa potia banda skurvena
22. 4. 2015   mydielko
To Slovák pracuje 16 hodín denne, soboty, nedele, sviatky ale písať si môže len 8 a tie ďalšie neprizná aj keby ste ho ohňom mučili, taký je tu strach.
22. 4. 2015   oleg
uradnici maju 7.5 + obed co sa im zaratava. to kolko preboha musia robit ti chudaci vo firmach aby ten priemer vysiel tak vysoko?
22. 4. 2015   maTooB
Tu ide o oficalne cisla, u nas ludia pracuju nadcasy ale vacsina sa nepriznava, ci dokonca ani nepreplaca...
22. 4. 2015   Jozef
Čo úradnici, ale pozri sa na doktorov, začínajú od 7,00, 7,30 a niektorí končia už o 12,00. O 13,00 tam nie je ani noha. Načo by aj, keď ako mi jeden povedal, už mám pekne zarobené. Myslím tým všeobecných doktorov.
1/1