Názory čitateľov


Názory k článku:
Nórsko bude prvou krajinou, ktorá vypne FM rádiá, ušetrí milióny

24. 7. 2016   Yanis V
podstatny ani tak nie je signal ale to co tam hovoria a davaju
30. 4. 2015   Japonec
Informačná a technologická izolácia obyvateľstva v mene údajného "šetrenia". Informácie sa majú šíriť a nie pripútavať k technológiám, ktoré vyžadujú náklady a umožňujú spoplatňovať v rôznych "bacic" "basic plus" balíkoch to, čo si človek normálne naladil na rádiu.
Voľakedy človek chytal Blavu na stredných vlnách pri Jadrane. Dnes nemá nárok.
23. 4. 2015   Sekeres
Neprisposobujeme sa! Ja TV od casu odchodu od analogu nekonzumujem a nemam.
21. 4. 2015   anonym
NORSKI DEMNTI.. uplne od veci wikingovia
21. 4. 2015   Lolo
Na co vobec potom riesili v Nokia, streamove browsery? uz v predpotopnom symbiane na N95, bolo implementovane streamove sledovanie rozhlasu a TV.
Centralny broadcasting v podobe rozhlasu a TV, ci je analogova, alebo digitalna, kablova, ci satelitna, alebo terestrialna je stale len sprosta totalita.
Stream, a sirokopasmovy internet je to, co by mohlo znicit dnesny hovnometny a centralizovany system broadcastingu, ktory produkuje podobne blvance, ako je dnes mozne sledovat. A mohlo by sta tiez stat, ze by streamingom uplne upadla a to prosim meratelne, teda adresne a objemom dat meratelnym sposobom sledovanost komercnych a statom platenych odpadovych kanalov komercie, fariem a reklamy na vlozky a rychle pozicky..
Boja sa toho velmi.
DAB a DVBT je nezmysel, ktory je vlastne podporovanou formou komercno-statneho R-TV teroru, pachaneho na ludoch, ktory to sleduju. Podobne ako aj predaj alkoholu a cigariet. Rozdiel nieje ziaden.
www.novinky.cz/...
v dnesnej dobe uz broadcasting terestrialne sireny nema v modernom svete moc miesto. vdaka LTE, a 3G to uz bolo davno vyriesene aj z hadoverom a ostatnymi blbostami, ktre DAB ani nemoze ako jednosmerny system simplexnej komunikacie obsahovat.
21. 4. 2015   Gigahertz
Niekedy je lepšie počúvať zašumenú analógovú stanicu ako žiadnu digitálnu. Uvidíme ako sa to bude správať v praxi. Aké bude pokrytie v našej prevažne hornatej krajine.
21. 4. 2015   Lolo
No a nielen to, ked by si sa drahy GHz, preladil zo "zizaliek" na stary analog DV, freq 270kHz, Cesky radiozurnal, tak sa da povedat, ze aj, ked je to zahranicna stanica, ktora spravodajstvo a obsah ma pre obyvatelov CR, tak ich nenasilna forma a zaujimave i putave vstupy a hudba medzi tym, obsahuje uzasny model, ktory dnes uz v Slovakistane nema obdobu. A popritom tam zaznie ako Slovencina, ako povodny jazyk slovakistancov, viac, ako v ktorom kolvek Slovakistanskom komercnom i statnom rozhlase.
Hamba nam.., Velka hanba.
21. 4. 2015   marhula
český radiožurnál??? ďakujem, neprosím...
21. 4. 2015   Lolo
Ved nemusis, staci si naladit Patriu, alebo Lumen... Vyhoda moznosti vyberu, pri rozhlase po drote, to akosi nefungovalo..
21. 4. 2015   marhula
marhula...robíš si z druhých srandu? mne pripadáš ako hlupáčik alebo prostáčik
21. 4. 2015   marhula
ozaj , len tak mimochodom : moje stanice sú FM4, Petofi radio, radio wien...maj sa lolo
21. 4. 2015   114
Vypnime RTVS, usetrime viac
21. 4. 2015   anonym
hadam ani nie vypnut, ale riesit inak verejnopravnu Pentu...
21. 4. 2015   Anička
Prosím ťa koho zaujímajú ešte informácie v korunách.
21. 4. 2015   durbanbs
asi to budú nórske koruny, keďže Nórsko nemá eurá, všakže?
1/1