Názory čitateľov


Názory k článku:
Vláda USA tlačí na Grécko, obáva sa negatívnych dôsledkov na svetovú ekonomiku

18. 4. 2015   Lolo
Zo zaujmom, mozeme sledovat, co sa asi tak stane GR, ked sa im uz tlaci aj USA.. Asi nic zvlastne, vid Grek Zorba.
Nakoniec si zatancuju na plazi a ozeru sa z Ouza.
18. 4. 2015   kocúrik
Apelujú, zdôrazňujú, vyzývajú, vyhrážajú... a nakoniec zbombardujú. Veľmi známy postup. Kto chce prežiť musí poslúchať, my s Čechmi ideme príkladom.
19. 4. 2015   fero z BA
rusi zbombardujú bez vyzvania
18. 4. 2015   MZ
Integrovali sme sa do EU, ale dlhom patríme USA.
18. 4. 2015   anonym
Neviem čomu s pisateľ príspevku diví, predsa z MMF je v "područí" USA z čoho profituje americká ekonomika...Ak sa Gréci odklonia od EU a hľadali iného spojenca(a majú dnes kde)pre MMF to bude strata klienta a to je strata možného profitu a ten nie je malý pri možnosti aké MMF má pri manipuláciami s financimi
18. 4. 2015   anonym
SA IM divim..Je..al by som cele Grecka i s eu
18. 4. 2015   Skeptik
Coze to, zeby Amici nakoniec zatiahli Grecky dlh a zacali skupovat Europu ? Inak sa mi ich politika nezda. Ti mozu z vysoka kaslat na celu EU, sleduju len vlastny zaujem. A tym je, ze ked sa ostatni budu mat zle, oni sa budu mat lepsie.
18. 4. 2015   Member
Táraš! Američanom ide v prvom až desiatom rade predovšetkým o BIZNIS!!! A ten sa nedá robiť s krachujúcimi ekonomikami, takže ich záujem na zlepšení situácie v Európe je úprimný. Jednoducho, majú oprávnené obavy, že problémy eurozóny negatívne zasiahnu ich zviechajúcu sa ekonomiku.
18. 4. 2015   anonym
Member - práve naopak, čím väčšie problémy v EU, tým slabšia konkurencia pre USA. Ekonomické sankcie voči Rusku poškodzujú európsku ekonomiku, USA vývoz do Ruska zvýšili.
1/1