Názory čitateľov


Názory k článku:
Ruská ekonomika sa môže vrátiť k rastu za menej ako dva roky

17. 4. 2015   Member
Aký bude rast, alebo pokles ruskej ekonomiky, nevie ani Putin, ani MMF, ani ich centrálna banka, ale ubezpečujem vás, že vo februári 2016 to my vedieť budeme!
16. 4. 2015   koxo
Treba im popriať úspech! Aspoň ako kompenzáciu za nezmyselné sankcie.
17. 4. 2015   hwtr
ktore na seba sami rusi vyhlasili? :-D Zakazali dovoz tovarov ktore sami nevedia vyrobit a ani nahradit :-D
17. 4. 2015   saparat
trpký komediant... smutné je na tom to, že Rusi si tieto výrobky nahradia, ale my sme prišli o trh... treba zatlieskať nezmyselným sankciám, ktoré ničia EU. Ďakujeme.
16. 4. 2015   Lolo
Ono je dovod sa bat.
Lebo vsetci ekonomokrati a bankstri dufaju, ze jednak Rusko k niecomu pritlacia, alebo ze ak sankcie zrusia, vsetko sa vrrati na povodnu uroven spotreby a cash flow, za cas sankcii vyvola nedostatok a nasledne sa zazracne vsetko roztoci na vyssie obratky.
Pravda je asi taka, ze len cisto zo zlomyselnosti, si Rusko nenecha tie sankcie len tak prejst a spravi kvotaciu, tym padom na import sa uvali regulacna bariera, takze zrazu sa aj po zruseni nezmyselnych sankcii bude velmi dlho cakat, na to, aby sa export dostal na povodnu uroven a este to cele bude mozne kupit pre Rusko za dumpingovu cenu, pretoze zrazu, ak nebude blokovany export sa vytvori nesmierny tlak na export, kazdy bude chciet dobehnut "strateny cas".
A bude zas zabava..
Ach jaj..
17. 4. 2015   gege
az na to ze sankcie EU su financne sankcie. Tovarove su minimalne a tie rusko vobec netrapia :-D Vacsinou sa jedna o armadne systemy alebo systemy ktore by mohli byt pouzivane armadou... a este dlho nikto z EU do ruska nebude chciet nic take vyvazat, aby si nepokazil meno.
Rusko teraz stoji predklonene s nohavicami dole a caka kto si donho zasunie :-D
17. 4. 2015   saparat
Rusko si hľadá náhradu za EU a nachádza. EU si náhradu za Rusko nenájde. Sankcie nútia Rusko rozhýbať sa a využiť svoj potenciál. Sankcie nútia EU šetriť, prepúšťať a chudobnieť. Opäť tlieskam a ďakujem. Toto je víťazstvo? :D
16. 4. 2015   fero z BA
pre putina nie je problém prikázať štatistike vykázať ras --- u nás to robil mečiar
16. 4. 2015   jajo
..a další v rade za sebou
16. 4. 2015   Lolo
Fero, ak si pamatas na vyrok z filmu vojaka Conkina..
Nesflasujem vykazy, tak ma zavru, ak sfalsujem vykazy, tak ma mozno zavru...
17. 4. 2015   saparat
Rusko nie je výnimka. USA falšuje štatistiky od 2 svetovej vojny, EU od svojho vzniku. Takmer všetky štatistiky a prieskumy pochádzajú z USA a GB... nie je sa teda čomu čudovať že sú sfalšované.
20. 4. 2015   fero z BA
nemýľ si krajiny s normálnym prostredím s diktatúrami
20. 4. 2015   diktator
co myslis pod pojmom diktatura ?
1/1