Názory čitateľov


Názory k článku:
Koniec krízy v Európe: Netešme sa predčasne!

18. 4. 2015   URBAN
Kríza EU či celého západného sveta ako si on hovorí sa oddaluje Tlaačením nekritého papiera ako je EURO či Dolár v takrvaných programoch kvantitatívneho uvolňovania keby prestal západ tlačiť prachy už by zbankrotoval, má štastie že ostatné krajiny sú sprostučky ochotné akceptovať euro a dolár ako meny, keby nedovolili Západu tlačiť prachy a vyžadovali by reálne krytie v podobe akým bol zlatý štandard či platby v komoditách tak by západ nielenže zbankrotoval ale aj stratil umelo stanovenú dominanciu na svete. Západ bude dovtedy dominovať dokým krajiny budú akceptovať papier ktorým sa kryje zasa len papier. USA vydá načačkaný štátny dlhopis na základe toho vytlačí zasa len papier v podobe Dollára a hlúpe štáty ostatné im to takto žerú. Celé to je podvod založený že papier kryje papier.
20. 4. 2015   anonym
Mas pravdu v podstate vo vsetkom. Jediny problem je v tom, ze svet prestane akceptovat "papieriky" az potom, ked prestane mat zaujem o produkty EU.
18. 4. 2015   spirit09
tieto slaboduché židobolševicke články plne sračiek majú navodiť dojem že kríza vznikla sama a politici ju dokázali zahnať do kúta ha ah ha kto by už veril tým židobolševickym hovadam ktore svojou neschopnosťou a nastraženou doviedli svet do slepej uličky a teraz čakajú na nejakého finančníckeho guru ktorý by zachranil ich nazbijane učty a ešte rozhábal ekonomiku)) nech idu do piči tak či tak ako niečo nepustia pridu o všetko ))
18. 4. 2015   euonymus
ani nahodou...
18. 4. 2015   Hokaido
Ale no tak. Vazne? To chceme porovnavat Svajciarsko, Norsko, Cinu, Indiu vs cela Eurozona? Nepride vam to trosku od veci? Tak to mozme aj porovnat hdp na obyvatela Ciny/Indie a Eurozony ... a porovnavat jednu malu krajinu, ako napriklad Norsko s takym nerastnym bohatstvom a celu Eurozonu? no co sa da k tomu povedat
18. 4. 2015   Lolo
Europa a koniec krizy?
To je taka neustale sa opakujuca tema, ktora je nezmysel, rovnako, ako cela kriza.
Je to dynamicky proces, ktory sa neustale opakuje, niekto to moze popisovat ako hospodarsky pokles, iny zase ako krizu, dalsi zas ako katastrofu.
Prakticky ide ale vzdy o to, ze spravnym odhadom, a pripadne aktivnym zasahovanim do priebehu sa stoho da vyryzovat nesmerne bohatstvo a na strane druhej, zase sposobit velka chudoba.
Podla nalady a potreby. Kedze toto co sa deje, ovladaju najma banksteri, napomahaju k ziskom najma sebe samym a odpisuju svoje problemy na ucet ostatnych.
Ku tomu este hra rolu aj nacionalny faktor, teda okrem Sloakistanu, ze oligarchia a fasizmus, ma trocha nacisticky charakter a nekakaju na svoje schody a pred svoj prah. V slovakistane su schopny aj za vypredjovu cenu predat cely narod, na 3 generacie, len aby sa nagrgali ty, co sa dostali k moci, legalnou alebo akoukolvek cestou.
U nas staci slovo, ako slub a je vymalovane.
Ziadna spatna vazba, ani zodpovednost nieje ani ocakavana. Proces je nastaveny dobre.
Len nie pre ludi, ktory vytvaraju pridanu hodnotu.
18. 4. 2015   Hokaido
Zaujimavy nazor .. ked tak nad tym uvazujem .. preco ta nenavrhli rovno na nobelovu cenu?
18. 4. 2015   Lolo
Nepotrebujem cenu od Freda Nobela, staci mi, ze kazdy den vytlacim v kadibudke, hnedu medailu stastia.
V tom je skryte vsetko, co moze obsahovat stastie byvaleho vychodoeuropana. Je to odmena, za kazdodennu pracu, signal, ze zijem, mam co jest, mam kde vykonat potrebu, nemam zdravotne problemy a nejaka cena mi je ukradnuta.
V Slovakistane by mi bola dobra, asi ako doktorat z morskej biologie. Jedny zavidia, druhy sa zas smeju.
20. 4. 2015   anonym
Nad formou mozem polemizovat, ale s obsahom suhlasim.
18. 4. 2015   anonym
TO SOM vzdy tvrdil ze nackovia si Europu pretvoria na svoj obraz! Ale iba tak aby im to vyhovoalo..A ten ich prebytok? Ved na nich robi cely zvysok EU! A to takmer zadarmo staci sa pozrit na fabriky ako Volkswagen ci ine v ktorych robia slovenski otroci na nemecke rite!Skoda bolo bomby na Hirosimu a Nagasaky vedel by som o lepsom vyuziti...
18. 4. 2015   Dizzy
Ti "nackovia" zabezpecuju pracu nespocetnemu mnozstvu ludi a osobne som nepocul nazory ako "volkswagen je otrokaren" ale pocul som nazory ze kia a pod su. Mozno keby ti tvoji drahi slovaci vedeli viac nez len kradnut a navzajom sa potom z toho obvinovat tak by sme na ziadne rite pracovat nemuseli. Ale tak to vo svete chodi, prezije silnejsi, a to je dobre, inac by mohol byt problem .. v tomto pripade to su Nemci a nie Slovaci. Tak ked ti tak velmi vadia "nackovia", tak si zaloz vlastnu automobilku, zamestnaj tisice ludi a zacni vyvazat kvalitne produkty do celeho sveta, co ti v tom brani? Ah pockat, ty mas len mudre reci za PC. Ale tot typicky slovak, nadavam nadavam nadavam. BTW ak je tu niekto "nacek" tak si to skor ty, kedze ty sa pozeras na to odkial je zamestnavatel a nie aky je zamestnavatel. No jo, ty by si chcel aby tvoj plat zo dna na den bol ako ten nemecky, len zabudas ze za tym ich platom sa skryvaju desatrocia pracovania na tom co maju teraz.
18. 4. 2015   anonym
Keby tí NACKOVIA za pomoci našich bastardov nerozj....i za 25 rokov slovensko, tak máme aj robotu, aj platy, ako sa patrí. Nepotrebovali by sme tie automobilky. Mali by sme iné... Takto máme samozrejme HOWWNNOO....
18. 4. 2015   spirit709
)) TI NACKOVA SA NAPSKOVALI DO NAšEJ FABRIKY DOSTALI MILIONOVE DOTACIE A LACNU PRACONU SILU NECH MI TO DA TENTO šTAT DOKAžEM TO TIEž TO MI VER ))
19. 4. 2015   jaro
ver mi ze nedokazes. len clovek bez rozhladu dokaze take nieco povedat
19. 4. 2015   anonym
a veru že, hej! aj ty si jeden z tých vo WW čo študujú vysokú, a ani nevedia ako prídu k titulu? Obyčajný fajkovač a riťolez? Takých do rána naser...m za kýbel, tak sa nerozdrapuj!!!
19. 4. 2015   Jaro
nieco k veci nie len zavistlive reci
18. 4. 2015   Kazajka
Dobré ráno stará mama!
ten rast HDP Japonska sa dá vysvetliť tým, že kým oni boli v kríze, zvyšok sveta bol v poriadku a ten ho ťahal. Narozdiel od Japoncov sme si strelili do nohy sami aj napr. sankciami a vo svete náš export nemá kto ťahať.
Do ekonomického pekla ideme turbo rýchlosťou...
18. 4. 2015   fero z BA
sankcie voči rusom bolo jedno z mála zmysluplných rozhodnutí, ktoré EU v poslednom období urobila .... rast HDP nie je podstatný
18. 4. 2015   apoliticky
hlavne ze tu stale vypisujes tie svoje nezmysly...to je podstatne pre Slovensko, ze ma takychto ,,trolkov,, ako si ty...fero z BA
18. 4. 2015   anonym
šašo z USEMBASY
18. 4. 2015   euonymus
a ako krasne ako bumerang sa im tie sankcie vratili...
18. 4. 2015   anonym
Jasné, si sa Ferko z BA nezaprel, sankcie sú základom hospodárskeho rozmachu...
18. 4. 2015   anonym
aj tu su ruski trolovia ... fero z BA ma pravdu.
18. 4. 2015   anonym
ktovie v čom má Ferko pravdu, asi v prozápadnom trolovaní a zavádzaní......
1/1