Názory čitateľov


Názory k článku:
Grécko nepristúpi na požiadavku MMF zvýšiť daň z pridanej hodnoty

7. 4. 2015   Lolo
Pokial nenapise redakcia, kolko je DPH na ktore potraviny v Grecku a aka cielova hodnota zvysenia je deklarovana ako cielova, clanok je uplne o nicom.
Bud sa dakto boji, ze napisanim konkretnej hodnoty DPH v GR pojdu v slovakistane ludia do ulic, alebo nechcu napisat, preto, lebo nasa vlada nechce ani o 1% SLUBOVANE znizit poondiatu DPH v slovakistane.
Niekedy mam naozaj dojem, ze zijeme skor debilistane a oznacenie Slovakistan je cosi, na co ovcania zacinaju byt uz asi aj hrdy.
7. 4. 2015   MZ
Súhlasím s tebou, inak všetko je oblbovanie divákov.
Hodnota Eura klesla o 30%, takže aj Grécky dlh by mal klesnúť o 30%. Aj Slovenský a ostatných krajín. Som za to, že Gréci nemusia splatiť svoj dlh. My ako Slovensko, alebo lepšie naši mocipáni sa dobrovoľne v mene slovenského ľudu rozhodli ručiť za grécky dlh. Je to riziko a chyba podnikania Slovensko s.r.o.
7. 4. 2015   Lolo
Ja to sem kludne napisem, DPH, alebo lepsie FPA je v Grecku 23% na spotrebny tovar, ktory nikto neje. A aj na alkohol + 10% spotrebna dan.
FPA na potraviny je na vseobecne 13% a na zakladne potraviny 6,5%
Oni niesu protinarodne orientovany.
Vyssiu DPH na spotrebny tovar by im ludia spravili zas z parlamentu vatru a keby siahli na chudobne zakladne potraviny, tak asi tiez rovnako.
Len u nas sme ako muly. Nikomu nevadi, ze plati za rozky a uplne banalne veci, ako cestoviny, muku a cukor, ktore su v podstate bazicke komoditne suroviny, 20% DPH.
www.kodap.cz/cz...
7. 4. 2015   fero z BA
tí grécki cigáni budú skúšať nervy celej EU a tvrdo doplatia na tie komunistické výmysly
16. 4. 2015   anonym
nevys co pises! trochu taktu by neuskodilo. o jakym komunizmu pises? vys co to vubec je? tam kam dostali RECKO tam se dostanou vsechny male staty. Prozatim jste protektorat a levna pracovni sila pro Nemecko . zitra
7. 4. 2015   anonym
MAJU PAVDU! Nemienia robit zo seba chujov tak ako nasi "chlebodarcovia" co nas na ukor utahovnaia opaskov ludom no nie sebe neustale ojebuju!
7. 4. 2015   Member
Keď majú pravdu, tak zaplať našu záruku za pôžičku Grécku.
7. 4. 2015   anonym
Nasrat, maju pravdu.
8. 4. 2015   petr
suhlasim maju pravdu aspon niekto ma gule sa zastat svojych ludi.
a nie tie buzni co nas predaju jak lacne prostitutky.za mizive plati a s nastavenou ritou sa nechaju oprcat aj nas cely narod..
7. 4. 2015   anonym
zaplatiť by mali naši poslanci a celý št.aparát od 89! A nie len za tú záruku Grécku.
8. 4. 2015   anonym
NECH JU PLATI TEN KTO TO PODPISAL NIE SNAD CI TI BUDES PLATIT ZA NIECO CO SI NEPODPISAL.TAK TREBA POZRIET NA PODPIS KTO PODPISAL RUCENIE ZA GRECKY DLH A NECH TO PEKNE PLATI ZO SVOJHO..A KED MAS INY NAZOR POTOM MOZES PLATIT ZA VSETKYCH CO SI POZICALI ...
16. 4. 2015   anonym
penize jste dali evropske centralni bance ,ne Recku!!! penize jsou ruceny ji.!!!!!!!!!!!!
1/1