Názory čitateľov


Názory k článku:
Nároky Američanov: Vráťte nám majetok skonfiškovaný Fidelom Castrom!

29. 3. 2015   anonym
Ten názov robil google translate? :D
29. 3. 2015   anonym
Aha, takto to začína - potrebujú ovládať cez strategické podniky. Kubánci majú dosť odstrašujúcich príkladov vo svete, ako to dopadne, keď sa pustia Amíci do krajiny. Nič im nedať.
29. 3. 2015   G.S.
Taká malá otázočka pre USA. Vyrovnali už svoje záväzky voči Britom po revolúcii? A záväzky voči Mexičanom po anexii Kalifornie a ďalších štátov únie? A ešte by som doplnil, že najväčším investorom na Kube z USA bola mafia. Tie hotely a kasína to boli majetky mafie a nie nejakých milých "investorov".
30. 3. 2015   eurobordel
G,S A CO tak navstivit odbornu pomoc u psychosa? A VRATILI nackovia pozicky ktore si pozicala a nikdy nevratila prave pozicane za 11sv vojny od USA? Dodnes ich Weimarska republika nevratila a este si ich sama sebe odpisala od dlhu?! Ak by mali vracat peniaze za skody sposobene nacistami dnes by boli na tom horsie ako Grecko...A co slovensko a dlzoby to ani nehovorim. Pozri si vlastnu minulost....Ta nepusti
30. 3. 2015   eurobordel
A MIMOCHODOM ak spominas tu mafiu. Slovensko po prevrate 1989 rozkradli prave mafiani! Hovorili tomu "privatizacia" a prave privatizaciou zanikol statny majetok a par mafianov sa riadne nabalilo! Odkial myslis su porevolucni miliardary? Zarobili vlastny potom? Sa spamataj!
1/1