Názory čitateľov


Názory k článku:
Obete reštrukturalizácie Váhostavu potrebujú okamžitú pomoc od štátu

28. 3. 2015   Peter Pavelka
Okamzitu zdravotnu pomoc potrebuje fiko,ktoreho vzdy chytia na hruskach,ako maleho chlapca..vinny je smer fikostav!
28. 3. 2015   Peter Pavelka
Kde minul Vahostav peniaze,ktore dostal od smeru?Vinny je smer,ze nesleduje,ci Vahostav vyplaca najomne firmy,ci sukromnikov.A teraz sa fiko bude divit,ako je to mozne,ze urobi opatrenia,ktore robia uz od r.89.Stale rovnaky problem,firmy neplatia,ale dph platit musia.koko-tizmus-f icizmus.
28. 3. 2015   erebv
Nie živnostníci, ale hlavne tento štát potrebuje pomoc, o.i. za to, že vôbec zákonne pripušťa, aby sa niečo takéto udialo a je jedno či to teraz vláda vyrieši alebo nie. Veď toto nie je prvá a ani jediná reštrukturalizácia o.i.
28. 3. 2015   kss
To, čo sa stalo pri Váhostave sa deje už dávno, no nebolo to v hromadnom meradle. Na živnostníkoch si zgustli všetky vlády. Pričom dôvod nie je žiadny, vlastnícka štruktúra je jednoznačná a povinnosti jasné a ľahko vymáhateľné práva voči živnostníkom. Skôr ma prekvapila reakcia Smeru, ktorá tlačí živnostníkov do sro štruktúr a redukuje všetky prepojenia živnostníkov na sociálny systém. Richter si povie mi podporujeme zamestnanecký stav a hotovo, a 200 000 ľudí daj sa do pohybu ako za vlády Poncia Piláta. To je len arogancia moci voči vybranej skupine obyvateľstva. Tá arogancia voči živnostníkom už prerástla do takých rozmerov, že umelo vytvorený triedny nepriateľ si našiel pri kauze Váhostav aj podporu v širokej vrstve obyvateľstva. Kauza naberá také rozmery, že vláda je ochotná verejne sa dištancovať od svojho mocenáša.
28. 3. 2015   logos1
A preco treba vobec Vahostav restruktualizovat ? AK nema peniaze, tak firmu dat do konkurzu, rozpredat majetok a takto uspokojit chudakov zivnostnikov.......
Tato socialno zlodejska vlada si zo zivnostnikov urobila triedneho nepriatela, ale zaroven dojnu kravu, ktora ma zaplatit vsetko....od dochodkov, cez zdravotnictvo az po vsetky smeracke zlodejiny......je to priserne, co sa tu deje....
28. 3. 2015   Peter Pavelka
preto,lebo sa rteba zavdacit ujovi sirokemu-ja na brachu-bracha na mne!ale fiko to zvrhne hned na figela-anjela.
28. 3. 2015   PETR
VITE CO BY SME POTREBOVALI KEBY UZ VSECI POLITICI NA SVETE AJ S BANKISTRAMI ZDOCHLI UPRIMNE ZDOCHLI NA TOTEN SVET SA UZ NEDA ANI POZERAT CO SA TU VYTVORILO JEDNA RAKOVINA ALE UZ NERAZ SI NASA MATKA ZEM S TAKOU RAKOVINOU PORADILA AJ TERAZ SI PORADI SKOR CI NESKOR PRIDE ODPALTA A SVOJE ZLATE KARTI SI MOZTE STRCIT VLSTNE UZ ANI TO NESTIHNETE A VSTOK TEN LUXUS A KONTA KED BUDETE UTERKAT PRED KATASTOFICKOU SMRTOU SI ANI NEPOMENIETE A POTOM UZ LEN TMA ...TAK MA KONIEC RAKOVINA ZVAN LUDCTVO A STALE VEDSI RAST A RAST A HENTO TAMTO ATOMOVA ENERGIA JEDEN HNUS JE LUDCKA RASA TOXICKY ODPAD
27. 3. 2015   Lolo
Ja poznam jednoduche riesenie.
Spravte z obeti pachatelov, alebo spolupachatelov, zatvorte ich vsetkych do basy a netreba nikomu nic vyplacat, odvadzat, vracat a poziciavat. Obete aj tak budu otrocit v pracovnom putovnom tabore Vahostav n.p. (alebo to nieje n.p.?) hladom hadam v base nepomru a mozu otrocit dalej.
Tych ktory to spachali, zopar zastrelte na uteku, ked uz nemame ten trest smrti, zvysku skonfiskujte majetok pre vystrahu ostatnym a namestnikov spravte bacharmi v tom gulagu.
Aj tak to skonci tak isto, len terminologia bude ina.
Restrukturaliza cia, je podobne ako demokratizacia, ale nema nic spolocne z povodnym etymologickym vyznamom.
Zivnostnici a externe firmy aj tak skapu od hladu, oligarchovia aj tak budu robit dalej to co robili, a kleptokracia bude kradnut tak isto.
tak uz konecne pochopte, ze toto je asi ten komunizmus, akosme chceli.
Ci nechceli?
A co sme robili, strngali klucami, alebo mlatili drzkou.
Evidentne nepomohlo.
27. 3. 2015   fero z BA
vedenie KSS-SMER už promtne chystá opatrenia, ktoré by mali výrazne pomôcť veriteľom váhostavu --- opatrenia sa predpokladajú prijať najneskôr v r.2025 pri príležitosti okrúhleho výročia osláv nerozborného priateľstva s krajinami sovjetského svazu
28. 3. 2015   classic chess
Súhlasím s jednou výhradou: táto reštrukturalizácia nie je podobná demokratizácii, ale komunistickému zoštátňovaniu.
1/1