Názory čitateľov


Názory k článku:
Slovensko by mohlo vďaka TTIP získať až 27.600 pracovných miest

27. 3. 2015   G.S.
Samozrejme pán Štefanec. Veríme bo veríme. A preto, že ste si tak zaručene istý svojou verziou, tak napriek tomu nemáte odvahu ľuďom predložiť to čo schvaľujete. Vraj až potom, keď to bude schválené a ani náhodou skôr aby sa nestalo to, že odporcovia budú mať čas na preštudovanie a na mobilizáciu ľudí. Tak vám veríme ,ako so záujmom EU o názory ľudí. Ano, ale len názory totožné s vedením a oficiálne schválené. Ak sú odlišné, tak ich ignorujete. Ak prestanete vy špiny zlodejské pravidelne premávať na trase Brusel-Štrasburg, tak to zaručene prinesie Slovensku viac ako tieto kecy o výhodách TTIP doposiaľ neuzavretej a teda aj "výhody" sú len výcuc z prsta.
28. 3. 2015   fero z bánoviec
Štefanec je jeden z najhorlivejších vlastizradcov a tak to vždy bolo. od maličkého manažéra coca coly v Malackách sa s pomocou Mikloša stál vševedko na všetko , hlavne na svetovú ekonomiku, ale neprestál byť zamestnancom US. Aby mohol páchať ešte väčšie škody ako v SDKU, hlupáci ho zvolili do Bruselu. Tam sa jeho pravý zamestnanecký pomer môže lepšie uplatniť. Tak nám treba Slováci
27. 3. 2015   369
dosť bolo Amariky!!! TTIP : nikdy!!!!
27. 3. 2015   anonym
mozno ziskame XX pracovnych miest, ale potom vyhladujeme. GMO psenica sa nemnozi, treba - JW NUTNE - kupovat osivo od MONSANTO. POlnohospodarstvo ide do piticiek ako v Indii (300 samovrazd farmarov, zdevastovana prehnojena zem, neplodna), co potom? GMOGMOGMO. Nikto to tu nehcce, preto potrebuju TTIP, aby to sem dostali.Ale pracovne miesta su zaklinadlo, ved za mesiac februar USD dvihol oznamm ovytvoreni 295 tisic pracovnych miest. Nezaujima, ze treba otrokov na podavanie tehal na savbach pre Gatesov, aj na orbu a sadbu treba otrokov, takze ZAZRAK hnUSA ekonomiky, n jer vytvorili za mesiac 300 000 pracovnnych ies.tA svet (ekoňoumov) to zozral aj sm navijakom vnucuje ostatnemu svetu ako ABSOLUTNY USPECH USA NA POLI EKONOMIKY. Podobny zazrak je, ked jablon strasie v septembriu jablka. Som zvedavy, ci sa USD patricne ZJE...BE v oktobri, ked to zabali astavebne firny, sezonni polnohospodari a ini OTROCI FEDu.Ale DOBRE PODANA LOZ je ARGUMENTOM pre EKONOUMOV.
27. 3. 2015   Lolo
Ja si dovolim napisat svoju myslienku, nazor.
Suhlasit nemusi nikto.
Vsetko co sa deje, ma vzdy hlbsie priciny..
TTIP nam moze priniest 27.600 pracovnych miest, ale to stale neriesi problem, miezd, znehodnotenia uspor a buducich dochodkov.
Mozeme vsetci sediet v montaznej hale HP, Honeywell, alebo vyrabat chevrolety, no problem bude, kto to kupui, za co a kde.
Ludska blbost je nekonecna, pamat kratka a historia nikoho nezaujima.
Tiez v 1948 slubovali hospodarsky zazrak a nakoniec sa stalo len to, co sa stalo.
Boli sme prvych 20 rokov gulag, kde sa tazil Uran, jedny sedeli v base a kopali krompacmi rudu, uhlie, iny hore "kalili ocel" potom 20 rokov po skonceni potreby tazby uranu, riesili utlm a upratovali bordel, ktory tu ostal po prvych 20 rokoch a pripravovali komousi svojich nastupcov na novu dobu. Na miesto Komunizmu sme to za dalsich 20 rokov dopracovali ku kleptokracii a oligarcickej klike, ktora nas preda, aj vlastnu mater za deravy judassky gros, hoci aj TTIP a necha tu pestovat GMO sracky, nechaju nas zdochnut, ale nez sa tak stane, este sa chcu nagrgat, ked nam zacnu frakovat plyn, preoseju hory, koli zlatu, a dokym budeme schopny platit dane a odvody, aby si kleptokrati mohli pridelovat vlastnym holdingom a firmam peniaze na dalsie podvody.
Veru taky krasny je nas svet a taky je nas rodny Slovakistan, Hruda nasa rodna.
27. 3. 2015   luboslav
amerika je v ekonomickom svrabe. Svoje akožeinvestície teraz strká do východnej európy s lacnou pracovnou silou a keď dôjde ku kríze, s čím perspektívne počítajú, bude prvá,ktorá odtialto zdrhne a nechá po sebe len spúšť. amerika vždy bola, je a aj bude, len hnusným vykorisťovateľom a svetovým policajtom, ktorý vždy všetko iba rozbabre a keď je pre ňu zle, tak rýchlo odtiahne inam.
27. 3. 2015   fero z BA
dajako mi tu chýba rozhodujúci vklad sovjetského svazu ---- vysvetlenie bude asi také, že sovjetský svaz nikoho okrem fica nezaujíma
27. 3. 2015   stop-ttip. org
a kolko naopak zaroven strati?
americke firmy musia mat teraz rozdielne produkty pre eu kvoli pouzivaniu mnohych zakazanych latok v eu. ked sa dohoda podpise, vsetko svinstvo sa sem zacne sypat. neverte, preverte a hladajte. diskutujte s ludmi, ktori pracuju v americkych vyrobnych firmach...
stop-ttip.org ---pozrite sa preco o je zle
27. 3. 2015   bufet
... svata pravda
27. 3. 2015   b
to su kecy :DDD
27. 3. 2015   5823
Na Slovensku ľudia pracujú za veľké ho... a je tu veľká nezamestnanosť! Potom asi klesne, ale budú musieť pracovať viacej a za 2 veľké h....
27. 3. 2015   b
je to cele blbost, po obrovskych ekonomickych uspechoch EU monstra, vytvorime este vacsie monstrum, chytre :D
1/1