Názory čitateľov


Názory k článku:
Peniaze mieria z eurozóny von

27. 3. 2015   anonym
Uplakanci, naucte sa zarabat a nie fnukat do klavesnice infantilne drby... Co nemozete zmenit, s tym sa naucte zit, a vytazte z toho... Ked neverite € zamente za dolare... (zarobite)... :)
27. 3. 2015   euroass
EU je iba zlepenec a tak to aj vypada..Krach je jedine riesenie z tejto biednej situacie
27. 3. 2015   anonym
Vidím, že dne sa tu zišli samí ekonomickí "odborníci"
27. 3. 2015   andrej
A Ty si kto mamin cecek ?
26. 3. 2015   andrej
Vidím, že ste sa tu zišli rusofili z Vašimi sprostosťami. Možno by sa Vám páčil viac rubeľ
27. 3. 2015   Pravda
Andrej choď sa vypchať do us so zadku si zapichni zelené papieriky
26. 3. 2015   Lolo
Opytam sa inak. A kedy z Europy neprudili peniaze von?
Alebo ma dakto pocit, ze europa je nejake vyhodne miesto, kde by peniaze nestracali na hodnote?
Ciste z principu, kto peniaze ma a hoci aj investovane, snazi sa ich stiahnut z obehu, co najrychlejsie a evakuovat ich z eurozony.
Nic lepsie, ale nai horsie sa nemoze stat, ze tie peniaze postihne osud QE a devalvacie meny.
A to sa tyka aj nemovitosti a rozneho nehnutelneho majetku.
Co bankstri chceli, to aj maju.
A nech mi nekto skusi vysvetlit, ze to nieje cieleny proces.
27. 3. 2015   Pravda
Ty si vypatlaný Us drbko
26. 3. 2015   anonym
A hlavne sa pytam kto sa uz dostal do basy za podvod v Grecku? Ti, co sfalsvoali vykazy jednej celej krajiny a prividli do krachu celu krajinu a do problebom celu eurozonu?
Spravis malicky preslap hend ides do basy a niekto spreneveril milardy eur a sfalsoval vsetko, co sa len sfalsovat da a umyslenym podvodom privideol umysledne do krachu celu krainu a nic... to je slobodny svet EU, cigana poslu do basy ze ukradne kybel zemiakov a druhy spreneveri miliardy eur a nic. To je spravodlivost ala EU, cely system spalit do dna.
A toto je americky model, tam tiez tak, ze spravis maly preslap a policajt ta moze aj zastrelit ako psa niekto priviedol podovodmi do krachu skoro cely svet a nic z toho. Americky sen je uz aj v EU...
26. 3. 2015   anonym
Nie je v zaujme beznych obcanov EU nejaka hyperinflacia a znehodnotenie vkladov alebo znehodnotenie prijmu cez vysoku inflaciu. Je to len dobry prostriedok zotrocit ludi tym, ze im daju uvery hlava-nehlava. Nikto nie je viac poslusny ako az po usi zadlzeny clovek a toto sa podporuje, treba uverovat, uverovat a uverovat. Namiesto vyssieho prijmu treba brat uvery, na model ameriky, staci podpis a mas uver, dalsi uver a dalsi uver. Samozrejme za neskutocne nevyhodnych podmienok a potom sa stanes otrokom bankoveho systemu a niekto ryzuje len tak pre nic za nic lebo hlupak plati rocny urok.
27. 3. 2015   MZ
Nie všetci budú asi súhlasiť, ale máš pravdu a veľa sa z toho už deje.
26. 3. 2015   anonym
Americania ovladaju cely kapitalizmus a ked tak chcu tak eu nakazia podvodmi typu grecko a inymi tahmi, bublinami, podrami a speklaciami. Ved pre nich je dolar len papier, vyrube sa les a sa z toho sprivatizuje nejaka krajina komplet vsetko. Dobry kseft nie? Vytlacim papieriky a zmocnim sa za to cudzieho majetku a hospodarstva, aby som ich zotrocil svojomi papierikmi.
27. 3. 2015   eurobordel
A UZ si bol u psychiatra sa preobjenat? Lieky beries pravidelne?
26. 3. 2015   meno
Banda hlupakov vo vedeni krajin eu a eurozony su aj radi, ze klesa euro, vraj to pomoze exportu. Exoportovat ale bude kam a komu?
Ako Hollande, ze je rad, ze bude euro a usd 1:1 len sa to mozno nezastavi len tak lahko a ked bude stat liter nafty 2 eura uz vidim ako sa budu vsetci tesit.
Podla mna je toto cele vopred naplanovane znehodnotenie a zniecenie eu, eurozony, vsetkych krajin a potom pridu amici a vsetko "sprivatizuzju" a "zavinvestuju", jasne povedane sa zmocnia vsetkeho cez ich vytlacene papiereky, ktore takto premenia ha hmotne bohatstvo a eu bude mat len hole zadky a budu vsetci len sluhmi americanov.
26. 3. 2015   anonym
nie sluha. Správne slovo je "otrok".
26. 3. 2015   anonym
Mas pravdu, budeme otrokmi. Americania pridu len nie s tankami ale s dolarmi a je to cista prace ani vystrel a ovladnu cele eu.
Uz si pripravili podu cez dohodu tu dohodu o FTA medzi EU a USA, ked uz je vsetko pred podpisom, rychlo sa to spusti a rok uz bude patrit vsetko americkym firmam z danovych rajov. Ze by to bola uplna nahoda, ze sa cele EU dostava do takejto situacie akurat teraz? Na nahody neverim, vsetko je spivnavy kseft a hlavnymi aktermi su Mario Draghi a idioti z EU (samozrejme Draghi idiot nie je, je to len trojsky kon USA ako bolo nakazenie eurozony greckom).
26. 3. 2015   Pravda
Americkí bankstri nadiktujú ECB a Draghimu presne ako sa má EURO správať a kam má dopadnúť presne ako im to vyhovuje. EÚ je len sväz vazalských štátov riadených skorumpovanými bankármi a politikmi.
1/1