Názory čitateľov


Názory k článku:
Grécko vyťahuje úplatkovú aféru: Skorumpované nemecké zbrojárske firmy chce vidieť pred súdom

25. 3. 2015   Miloš
Ja by som chcel byť Grékom. Keď už pre nič iné, tak aspoň kvôli tomu, že si vedia zvoliť takú vládu.... a aby som sa denne nemusel pozerať na ten "hospodársky" hnus tu.
1. 4. 2015   marian
čo myslíš, tam je to iné ? všetko načierno a štátna pokladnica prázdna. bud čuš a rád, že si tu .
24. 3. 2015   Hugo
Tento článok o korupcií na západe možno prekvapí len amerických riťolezcov na Slovensku,sústreden ých u Kisku. Keď budete počúvať o zozname štátov, kde je najväčšia korupcia, pričom Slovensko posúvajú vysoko, tak si spomeňte na tento článok. Čo sa týka korupcie tak Slovensku je vo veľkosti korupcie, v porovnaní s USA ,Veľká Británia, Nemecko,Švédsko a iné západné štáty, len ako baránok.
25. 3. 2015   saparat
Perentuálne k obratu sa im určite vyrovnáme. Absolútne čísla sú však vo vymenovaných krajinách určite mnohonásobne vyššie.
Chcem len podotknúť, že podobne ako sú zatajované, manipulované a účelne zmenené údaje a čísla v oblasti korupcie, rovnako zmanipulované sú makroekonomické ukazovatele jednotlivých krajín (najmä USA, Nemecka, Francúzska pozitívne) (Ruska negatívne) či menové kurzy, nezamestnanosť, HDP, dlhy krajín a iné dôležité makroukazovatele... Samozrejme informácie v médiách sú selektované aby ovečky stále obdivovali pokroky fiktívne bohatých západných krajín.
25. 3. 2015   Pavol8
Nie je podstatna korupcia,kradne sa všade,ale to ako si v tebou spomínaných štatoch žijú ludia.
1. 4. 2015   julious
žijú všade rovnako, len na západe sa viac kradne.
včera bol článok v televízii, že v ktorom štáte koľko míňajú ľudia na bývanie.
nuž 30-40 % zo svojich príjmov, ako na západe, tak aj u nás, či u susedov ano aj v rakúsku. nikde ti nič zadarmo nedajú.
24. 3. 2015   anonym
Nemci sú včul po 70. rokoch najväčší demokrati v civilizovanej Európe, tak ich treba počúvať a poslúchať, hoci si ešte nedávno robili z ľudskej kože topánky... Však aj oni musia poslúchať, a to rovno čierneho brata z USA....
24. 3. 2015   euroass
A TY DEMENT si asi cierny brat z Lunika 9
25. 3. 2015   saparat
euroass, ďalšia euroovečka čo nemá rada pravdu.
24. 3. 2015   classic chess
Tiež sa mi zdá logika zvrátená. Najprv by mali Gréci peniaze vrátiť, potom by mali byť potrestaní tí, ktorí úplatky zobrali a napokon by mali byť potrestané firmy ktoré úplatok dali.
24. 3. 2015   Miro
Peniaze zobrali grécki politici, a oni sú tí, ktorí ich majú vrátit.
25. 3. 2015   anonym
PRESNE TAK.AJ U NAS NECH VRACAJU A RUCIA SVOJYM MAJETKOM
nasi politici. VTEDY SA UiYDI KLOKO SA BUDE POZICIAVAT...
24. 3. 2015   káčer
Ešte by bolo riešenie že by tie vrtuľníky, ponorky, lietadlá, tanky, húfnice ... všetko čo im nanútili predali nám, my máme peňažstva a zbrane potrebujeme ako soľ aby sme mohli pomáhať našim afgánskym bratom. Tým by zaplátali aspoň jednu dieru v dlhu a my by sme mali čím strieľať.
24. 3. 2015   anonym
AK BY NACKOVIA mali zaplatit vsetky povojnove skody tak by boli opat v kracvhu ako Weimarska republika!
24. 3. 2015   isztván winetou
Nemcké firmy korumpovali a zaplatili.A grécki politici sa dali a s vďakou vzali.Len nech pekne začnú spievať a pykať. Obe strany!
Ale nič to nemení ,Griechenland Raus!!
24. 3. 2015   obchodny zastupca Kalasnikova
kapitalizmus/kolonia lizmus a korupcia idu ruka v ruke
24. 3. 2015   buratino
A ty by si za 2-3 melóny neodklepol nákup ponoriek pre Slovensko. Veď tie by sa nám aj zišli. Keby brázdili vody Oravskej priehrady, hneď by bolo bezpečnejšie na Slovensku...
24. 3. 2015   Lolo
Buratino, prosimta ja viem, ze si to dnes zabil...
Ale aby si sa necudoval, ked nahodou na zemplinskej sirave bude americka ponorkova zakladna, ako predsunuta hliadka, za nase peniaze, lebo sa ty nasi kleptokrati rozhodnu, ze chcu tiez mat nieco dovacku.
1/1